Subscriu in totalitate, chiar daca nu-s asa meserias ca Doru!!!
Nici 100 de m in fata cucului!!!
Ce actiuni de curatenie, populare, si mai ales antibraconaj a facut ajps sv i ultimul timp?
basca, cand am sunat la 112, a venit politia din localitate, dupa ce in prealabil i-au anuntat pe localnicii braconieri si au disparut
si m-au luat pe mine la intrebari ptr alarma falsa, punerea pe drum al organului, etc, noroc ca am fost tare pe pozitie si am apelat telefonic pe cineva mai de sus (cunostinta ocazionala)prin intermediul caruia am scapat, de amenda, de rusine si de obida...Nu mai zic ca in perioada urmatoare masina mi-a fost reperata pe mal (alte dati) si zgariata si lovita, amenintari cu bataia, cu moartea...evident ca nu am mai apelat pe nimeni, de scarba...
Cu ce ma poate ajuta ajvps in asta, cand de 5-6 ani nu am vazut un control pe apa macar
?!!! si am fost destul de des, nu-i bai, cum prindeam oleaca de timp liber, tusti pe apa!!!
De poluare, ce sa mai zic? Vai si amar de pestele in aval de Mihoveni! Si nu numai!!! Ar fi un roman de povestit cum au reusit sa sape in albia raului cativa potentzi financiar si unde si cum au dus balastrul si prundisul...S-a scris si in ziare, dar nu s-a luat nici o masura...Pai ce putere sa am eu , ca om simplu de rand?