Si inca alte cateva noutati:
1. Conform site-ului FRPS, in data de 26.01.2016, MTS a aprobat cererea FRPS de finantare pentru 2016.
http://mts.ro/wp-content/uploads/2016/0 ... ea-fsn.pdfPrin aceasta finantare se reconfirma ca FRPS este recunoscuta oficial si sprijinita de statul roman in conformitate cu
legislatia romaneasca. Conform legii, se intelege ca orice alta structura sportiva care activeaza in acest domeniu, ca e
vorba de AGVPS sau de altele similare, nu are dreptul sa organizeze nicio competitie cu caracter oficial, nici sa
reprezinte Romania in competitiile internationale, decat cu aprobarea FRPS. Orice alt comentariu pe tema asta este
inutil, legea-i lege!
2. Conform site-ului FRPS, s-a deschis un dosar penal impotriva AGVPS si LRS care, conform legii, nu aveau dreptul sa
organizeze competitii oficiale si nici sa reprezinte Romania la competitiile internationale fara o delegare din partea
FRPS.
Conform precizarilor facute de dl. Stefan Popescu, presedintele FRPS,
FRPS a solicitat Parchetului informatii despre starea dosarului penal; ieri (adica 2 febr 2016) a fost primit in scris
raspunsul oficial prin care se precizeaza ca dosarul a primit numarul unic si a fost transmis politiei pentru efectuarea
cercetarilor. Mai pe romaneste, vor fi citati la Parchet toti cei care au organizat competitii oficiale de pescuit dar
si cei care au format loturile nationale si care au reprezentat Romania in competitii internationale fara a avea acest
drept.
Din cate am inteles, cei mai expusi sunt pescarii la crap care, din cate se pare, au fost convocati la lot de Bentu
Teodor, deci acestia s-ar putea sa nu aiba la mana vreun act doveditor din care sa rezulte ca responsabilitatea juridica
ii revine AGVPS-ului sau altui organizator; in cazul asta vor raspunde individual.
Un sfat din partea dl Stefan Popescu, intre audierile de la Alba Iulia se recomanda vizitarea Cetatii!
Un sfat si din partea mea: daca mergeti cu trenul, vedeti ca de la gara pana-n CENTRUM e de mers pe jos cam juma de
ora.
Sursa:
http://frpsc.ro/dilema-pescarilor-de-crap/Deci oameni buni, legea-i lege nu-i tocmeala. Stiti zicala aia: cursul legii nu se schimba...
Legea este atat de clara incat cei care au ignorat FRPS si legea sportului acum au imbulinat-o! Anul asta vor cadea
capete fara doar si poate. Unii s-au crezut atat de destepti incat se vedeau deasupra legii. Nu e suficient sa-l injuri
pe Stefan Popescu, dinc and in cand e bine sa mai si citesti .... legea!
Atentie si la carpodroamele afiliate la miscarea anti FRPS, s-ar putea ca unele sa se reprofileze iar pe baboieri,
poate anul asta nu, dar la anul care vine ... nu se stie!
Fir intins!
Vad ca te pupi singur in cur!
Poate ca te intereseaza in curand,stiu eu cu anticonceptionalele!
Legea 254/2013 privind executarea pedepselor spune că un deţinut primeşte o reducere de 30 de zile pentru fiecare carte publicată din închsioare şi considerată lucrare ştiinţifică, dar nu prevede cine trebuia să decidă dacă lucrarea deţinutului se încadrează sau nu în această categorie.