Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 07:37

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 14 Ian 2016, 22:05 
Neconectat

Pop Cosmin-marian E simplu,organizati "nationalele"(fiecare intelege ce vrea ) in acelasi timp cu "miuta" ajvps-ului.In felul acesta se vede unde sunt pescarii experimentati si unde merg ceilalti.Pescar experimentat=un concurent cu multe concursuri la activ.Paralela federatie-ajvps e total gresita.La 99 % la suta din pescari li-i se rupe de ajvps (si vice versa e valabila)si nu privesc ajvps decat ca afiliat fips.Deci nu stiu daca sunt in barca ajvps ,dar cu siguranta nu is in barca frpsc.
Popescu Stefan Cine nu este în federație nu contează. E singura autorizată să organizeze competițiile oficiale, să desemneze Campionii naționali si să reprezinte România in competițiile sportive oficiale internationale. PS Oare o să înțelegeți vreodată că pescuitul sportiv nu incepe și nu se termină cu voi? Când veți înțelege asta, înseamnă că v-a venit mintea la cap. Și ține minte un lucru, Cine este de neînlocuit, nu poate fi promovat!
Pop Cosmin-marian Dar noi nu vrem oficiale,noi cand ne intalnim pe malul apei ne privim discret si suntem constienti de valoarea fiecaruia.E asa un respect tacit.Asta se invata in timp...
Popescu Stefan Evident că la atât se limitează. Pentru că atunci când ies în lume, se fac de râs. Și mai dau și cu subsemnatul. Așa că mai usor cu experimentatul. Pentru că in final, respectul se reduce la educație.

Cum?Parca avem si campioni mondiali!! :o :o :o
Uite ce scrie un contemporan!

Mesajde razvan m. » 05 Sep 2015, 18:00
Din astia se vor gasi mereu. Daca n-au avut loc sau succes in sistemul competitional serios, incearca si ei sa scoata capul pe unde pot... Submediocrele competitii oficiale, la care se castiga gablontzuri, pot fi o rampa de lansare spre competitiile adevarate. Unde campionii se pot bate cu concurenti seriosi, nu cu dintr-astia adunati de pe marginea santului.

Sus

MesajScris: 21 Ian 2016, 15:29 
Neconectat

apreciez mesajul lui razvan m. Reflecta exact performanta frps si a concurentiilor inscrisi in acesta entitate micro-impotenta-sportiva, cu tot respectul meu ptr cei ce-au pus botu' la vrãjeala lui mopescu

Sus

MesajScris: 21 Ian 2016, 19:29 
Neconectat

Nu am continuat discutia pentru ca nu avea rost.Omul a ramas in lumea lui cu prieteni imaginari,unde toti ii dau dreptate .Vazand ca interlocutorul nu marseaza la discutie a atacat in privat.Circa 1 ora.La discutie au participat toate cliseele stiute:"unic for de reprezentare""nu esti aici nu existi""generatie pierduta"""uzurpatorii Romaniei" samd.Nici un raspuns concret la nici o intrebare doar platitudini si mult viitor roz.Nu postez mesajele private din respect fata de mine,dar sa stiti ca omul e bine ( ma scuzati !)si lupta pentru voi.

Sus

MesajScris: 26 Ian 2016, 18:11 
Neconectat

ÎN ATENȚIA CLUBURILOR MEMBRE – URGENT
January 26, 2016 by popescu.stefan Leave a Comment
Video Remote Interpretation

Pe această cale anunț cluburile membre să comunice urgent dacă mai sunt sportivi si oficiali de înscris pentru Campionatul Național de copcă.

Mâine federația va achita în avans contravaloarea cheltuielilor de cazare și masă către Hotelul Turist din Fălticeni. Precizez că hotelul este pus in totalitate la dispoziția federației pe toată durata desfășurării Campionatului Național de Pescuit Sportiv la copcă.

Ștefan Popescu – președinte FRPS

Mai lasa o camera pentru ANAF,poate ca merg la tine si la Turist in control! :D

Sus

MesajScris: 08 Feb 2016, 20:41 
Neconectat

Au concurat de-a valma cetateni romani cu cetateni straini, barbati si femei la gramada si au rezultat... trei campionate, trei clasamente si trei campeoni. :arrow:
Unul a fost pentru partea barbateasca romaneasca, deci l-a castigat un barbat roman. :arrow:
Altul pentru partea femeiasca romaneasca, deci l-a castigat un femeie romanca. :arrow:
Iar al treilea e pentru partea barbateasca straineza, castigata de un strainez.
Cumva ca la... dacii si romanii ! :lol:
Asa marmelada cu de toate n-am mai vazut de mult !!! :lol: :lol: :lol:

Bineinteles campeioni federali au fost batuti ca la fasole de catre sportivi moldoveni! :shock: :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 08 Feb 2016, 20:54 
Neconectat

Concurentii vor respecta normele privind limita legală a dimensiunii peștilor, în vigoare pentru concurs (normele naționale).
:lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Feb 2016, 21:36 
Neconectat

ANTIFANE scrie:
A
Bineinteles campeioni federali au fost batuti ca la fasole de catre sportivi moldoveni! :shock: :shock: :shock:

Asa cum zicea fane mopescu "trebuie sa lasam loc la cei altii mai buni care vin dupa noi" :D

Cred ca se refera la moldoveni si nicidecum la sportivii din federatia de carton ;)

Sus

MesajScris: 09 Feb 2016, 05:59 
Neconectat

Denumirea corecta trebuia sa fie: Campionatul Moldovean de Copca din Falticeni

https://www.youtube.com/watch?v=37K92Gw ... e=youtu.be

Sus

MesajScris: 09 Feb 2016, 10:00 
Neconectat

gyorg scrie:
Denumirea corecta trebuia sa fie: Campionatul Moldovean de Copca din Falticeni

https://www.youtube.com/watch?v=37K92Gw ... e=youtu.be

Da gyorg da ai vazut ce stegulete albastre au :lol: :lol: :lol: ca sa nu mai zic de decernarea premilor :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 09 Feb 2016, 12:00 
Neconectat

iaca mopescu, zis și mitomanul a reușit să organizeze primul CN în 2016. până una alta s-ar părea că nu pescarii, ca să nu spun sportivii, au cotizat. să vedem ce va urma!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]