Pescuit Stationar

Acum este 24 Noi 2024, 05:01

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 85  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Am scapat de dracu si am dat de tasu !
MesajScris: 09 Feb 2016, 14:32 
Neconectat

Mesajde razvan m. » 05 Sep 2015, 18:00
Din astia se vor gasi mereu. Daca n-au avut loc sau succes in sistemul competitional serios, incearca si ei sa scoata capul pe unde pot... Submediocrele competitii oficiale, la care se castiga gablontzuri, pot fi o rampa de lansare spre competitiile adevarate. Unde campionii se pot bate cu concurenti seriosi, nu cu dintr-astia adunati de pe marginea santului.
Sa nu vorbim de pista omologata cu cantitatile prinse!! :lol:

Sus

MesajScris: 09 Feb 2016, 18:49 
Neconectat

Lucian SV scrie:
iaca mopescu, zis și mitomanul a reușit să organizeze primul CN în 2016 ...

Lucian, hai sa nu exageram! Un campionat national nu se poate numi o singura competitie dintr-un singur concurs tip salata intre femei, barbati si straini.
Poate ca DEX-ul permite sintagma, dar comparatia intre campionatele noastre nationale la barca, mal, crap sau stationar, cu mai multe etape in urma carora se stabilesc clasamentele in diferite situatii sau piste, acelea pot fi numite campionate.

Mai ales pentru unul ca mopescu care ridica la grad superlativ tot ce mosmondeste el in subsolul obscur al federatiei de carton!

Sus

MesajScris: 10 Feb 2016, 08:03 
Neconectat

carton, necarton face exact ceea ce trebuia să facă agvps. adică cu banii strânși din cotizații să organizeze de-a lungul timpului aceste campionate pentru pescari și nu se mai ajungea la tot tărăboiul ăsta. din punctul meu de vedere toată stima pt. LRS care se autofinanțează. ps. ai văzut vreun lot național, în afară de pescari, care să vină cu bani de acasă ca să reprezinte Ro pe afară?

Sus

MesajScris: 10 Feb 2016, 08:12 
Neconectat

Lucian SV scrie:
carton, necarton face exact ceea ce trebuia să facă agvps. adică cu banii strânși din cotizații să organizeze de-a lungul timpului aceste campionate pentru pescari și nu se mai ajungea la tot tărăboiul ăsta. din punctul meu de vedere toată stima pt. LRS care se autofinanțează. ps. ai văzut vreun lot național, în afară de pescari, care să vină cu bani de acasă ca să reprezinte Ro pe afară?

Lucian,
Oamenii nu sunt deranjati ca a fost infiintata o Federatie care incepe sa aiba o oarecare activitate, ci de maniera in care se comporta Fane fata de ceilalti pescari : amenintari, jigniri, dat in judecata, hartuire, vezi si imixtiunea in "aranjarea" unor legi pentru pescuit.

Sus

MesajScris: 10 Feb 2016, 08:17 
Neconectat

Lucian SV scrie:

Uite unde au ajuns firmele guvernate de mopescu:
http://www.crapmania.ro/forum/discutii- ... 2-405.html

Daca in prima faza simuleaza ca o entitate care functioneaza, ori o devalizeaza (vezi facturile catre firma lui de consultanta de la defucta fnpsr), fie o falimenteaza ulterior.

Si apoi, cat este de cinstit sa colectezi bani din cotizatii de la pescarii recreativi (vezi regulamentul lui cu taxe de licentiere) si sa sustii un CN pentru pescarii sportivi?

Sus

MesajScris: 10 Feb 2016, 08:32 
Neconectat

Lucian SV scrie:

...ohohohoooooooo, inseamna ca tu nu esti la curent cu sportul in Romania. Ministerul Sportului este o masina de tocat bani, foarte multi mergand in toate directiile, numai la sportivi nu. De la revolutie incoace au fost N cazuri cad s-au facut deplasari pe banii sportivilor. Si asta chiar si in cazul unor sporturi olimpice... Ultimul exemplu e cel al lotului de box care o sa plece pe banii lor la Europene.

Si acum te intreb eu pe tine: e logic ca federatie tanara infiintata sa promovezi concursuri cu 90% din concurenti trecuti de varsta a doua? Pai prietene, ce promovare a sportului e asta? Macar agvps-ul asa rau cum este a organizat pe ramura de stationar, separat, toate formele de competitie incepand de la juniori si pana la seniori, femininul si masculinul fiind separat.

Ce s-a intamplat la Falticeni e o mascarada trista, demna de Vacanta Mare, (cica finala nationala) in care participa toti de-a valma , atat romani cat si internationali. Pacat de unii oameni care sunt in interior si care isi dau interesul.

Sus

MesajScris: 10 Feb 2016, 08:51 
Neconectat

nutzu_z scrie:
Pacat de unii oameni care sunt in interior si care isi dau interesul.

Ii cunosti?

Sus

MesajScris: 10 Feb 2016, 09:07 
Neconectat

stați liniștiți că am citit tot balamucul de pe toate forumurile, și legat de caracterul mitomanului am niște postări care nu prea îmi fac cinste. legat de finanțarea federațiilor de către MTS se știe că banii alocați sunt verificați de Curtea de Conturi, iar odată descoperite nereguli sau mai grav fraude federațiile în culpă nu mai primesc bani și atunci bineînțeles că tot sportivii și antrenorii suferă. Acestea sunt cazuri sperăm izolate. Dacă aruncatul în baltă cu tot felul de chestii cu scopul capturării peștelui e sport, atunci vorbim de sportivi, antrenori, antrenamente, arbitri, baze sportive, cluburi sportive, competiții și invariabil ajungem la reprezentarea națională care la orice sport așa cum e prezentat pe site-ul MTS se cheamă federație. Eu spun că banii de la buget trebuie folosiți pentru organizarea competițiilor interne și susținerea echipelor naționale. agvps-ul prin faptul că e membru fips-cips mai mult încurcă aceste socoteli (este un ong care nu poate primi alocații bugetare), fiindcă numai privind la crapiști pe care în fiecare an îi așteaptă cu BANII, iar clubul câștigător habar nu are dacă o să găsească banii de deplasare. chiar și cei de la staționar anul trecut știu ei cum s-au descurcat ca să participe la CM, fiindcă de la ong numai sfaturi ((doar nu sunt proști să împartă banii strânși din cotizațiile membrilor), anul trecut la SV 120 lei cotizatia +30 lei anpa).
ps. nu am văzut pe undeva o limită de vârstă ca să stai pe o copcă 5 ore!
așa că o să stau bine mersi să văd unde se va ajunge, fiindcă n-am chef să-mi fac două poze format buletin...

Sus

MesajScris: 10 Feb 2016, 10:06 
Neconectat

Din totalul cotizatiei care o platesti la o asociatie judeteana doar 2 lei/pescar merg la Bucuresti, de restul ar trebui sa mergi si sa ii tragi de guler pe cei care te taxeaza ca sa vezi ce fac cu banii tai. Acum eu te intreb, ce se poate face din cei 2 lei tinand cont ca ei nu sunt destinati in totalitate pentru competitii. Da, ai dreptate ca agvps-ul este "o afacere" dar e singura afiliata la fips-cips si singura modalitate a concurentilor de a scoate capul in lume, pe la europene si mondiale, chiar si cu pretul sacrificiilor financiare personale. Eh, in prezent poate sa aiba popescu (si aici ma refer la federatie dar federatie=popescu momentan) recunoasterea oricarui minister infect si corupt, ca afiliere nu o sa pupe prea curand. Singura lui activitate reala ramane internetul si procesele. Acolo e mirific de descurcaret. In rest e praf si pulbere.

Sus

MesajScris: 10 Feb 2016, 10:26 
Neconectat

Noi nu sustinem agvps-ul si nu suntem de acord cu politica lui nationala. Dar in toti acesti ani am stiut sa-i avem aproape atata timp cat nu au fost distructivi sau imperativi cu noi. Au incercat la un moment dat sa ne afiliem, dar nu ne-au pus sula in coaste si nici nu ne-au conditionat.

Dar, va mai dau un detaliu important: taxa anuala de membru la FIPS-CIPS este de 6.000 EURO/natiune. Inca nu este confirmata, dar va asigur ca in Mai o sa am informatia finala. Banii au fost platiti luna trecuta de catre AGVPS Bucuresti.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 845 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78 ... 85  Următorul

Ora este UTC [ DST ]