Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 16:51

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 487 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 49  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2010 EDITIA A-V-A
MesajScris: 28 Mar 2010, 13:08 
a, la vadu imi permit sa pescuiesc in fiecare uichend. totusi, nu ma pasioneaza! de ce? ei bine, dupa parerea mea, pescuitul pe ape supra populate este ca si cum ai .ute o curva! ceva artificial, o iluzie, intelegi...
astazi am pescuit vreo 15 babusti cu greutatea inter250 si 400 gr pe o apa salbatica. te-as invita si pe tine data viitoare insa ma tem ca te vei plictisi repede neavand nicio ciupitura. ganduri bune!

Sus

MesajScris: 28 Mar 2010, 19:59 
Neconectat
Moderator global

karizma scrie:
salutare, domnule tica! ce te face sa crezi ca sunt atat de disperat sa vin la acest concurs? a, si de unde ai tu informatia ca as avea interzis la cupa trabucco? esti cumva solul lui gigi? cat despre competitia amintita, te rog suna-l pe ADI PETRISOR si intreaba-l ce e mai incitant: un pescuit pe o apa limpede unde doar meseriasii pot avea in bat doi trei pesti sau pescuitul de la vadu rosu unde pestii stau stivuiti unul peste celalalt. intrebare: de ce crezi tu ca nu se prea inghesuie cei din divizia A la astfel de concursuri pe carpodroame? oare nu crezi ca tocmai datorita faptului ca aici nu se poate face o diferentiere strict pe valoarea fiecaruia si ca e vorba de multa loterie? cat despre faptul ca ai incercat sa ma denigrezi si ca te-ai bagat in discutie aiurea-n gara, ei bine afla ca nu m-am suparat. sau miza era sa cresti in ochii lui jiji de bv prin artificiul literelor pentru a ajunge la ENERGHIA?
sa-ti fie bine!

Sobolane , ce pana mea ai??? Rezultatele de pe Doripesco , unde ai acces asa liber si ai f...ut toate c...le alea de crapi de i-au usturat bucile cred ca te-au facut sa mergi pe ape salbatice , singur... Sa nu te vada nimeni... :lol: :lol: :lol: Nu te supara , vorbesti despre lipsa concurentilor adevarati , a divizionarilor , etc.Pai sa-ti spun eu , au fost , sunt si vor fi , caci multi s-au dus de pe Doripesco direct la finala A dupa o saptamana de antrenamente... Scuze , ai luat ceva suturi in cur de la GIVADi de esti asa ofticat , ca vad ce n-ai nimic de zis despre Cupa Sensas... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sau acolo erau ape limpezi si susurau paraiele??? :lol:
Iar despre irlandez , sa-ti spun tot eu , nu cred ca l-a vazut pe Gigi decat o data-n viata aia lui , deci chestia cu solul este cel putin penibila.Iar daca vrea o Energhia , doua sau cinci , i le intermediez eu. ;) :mrgreen: :mrgreen:
In rest , numai de bine , sa ai parte de babustile cele mai frumoase de pe apele cele mai limpezi si de cele mai retrase locuri de pescuit , ca sa poti prinde cat mai multe fara sa te vada cineva... ;) Totusi , sa sti de la mine , chiar si la Madunice , nevoie era nu atat de strategie , cat mai ales de un stand bun.Caci nici raurile limpezi , nici apele salbatice , cand suporta un concurs , nu ofera standuri egale.
Acum te las , poate ai treaba cu deschisul magazinului de pescuit care-ti creeaza nopti albe. ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 28 Mar 2010, 20:02 
Neconectat
Moderator global

karizma scrie:
a, la vadu imi permit sa pescuiesc in fiecare uichend...

:lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 28 Mar 2010, 20:03 
Neconectat

karizma scrie:
gigi, daca ti se pare atat de greu de a face o strategie de pescuit pe un carpodrom atunci ce poti spune despre o competitie pe un rau de genul celui de la MADUNICE? de aia suntem atat de buni cand iesim in Europa pentru ca noi (ma rog, voi) n-e duelam cu niste crapi obositi pe niste balti burdusite de acestia. succes in continuare celor inteligenti, precum si tu, in promovarea pescuitului pe carpodroame in detrimentul pescuitului de mare clasa si finete reprezentat de cel pe rauri mari sau baraje de acumulare...
ganduri bune!

TOT respectul ,dar nu ma pot abtine
cum ai realizat tu ca la MADUNICE a fost un pescuit de ,,mare clasa si finete''?....sunt unul din maimutoii care a participat anul trecut acolo
alta ,cum crezi ca un pescar care pescuieste cu ruby poate sa scoata intr-un concurs un crap in standul lui daca in viata lui nu a prins nici un crap la ruby.....concursul lui MOROIU e foarte bun din toate punctele de vedere
am vazut un filmulet ....ala cu stergatorul :lol: ce parerte ai?...e bine asa sau e lipsa de experienta?

Sus

MesajScris: 28 Mar 2010, 20:08 
Neconectat
Moderator global

alinb scrie:
Cred ca sunteti cam obositi, ar trebui sa mergeti la culcare ca vad ca ati adormit si visati cu mina pe tastatura. Oricum in prima zi voi trage standul 1 asa ca voi puteti sa le programati pe celelalte. Cit despre locul de parcare, cred ca tot cel de la standul 1 este cel mai bun! :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

Un fleac !!! M-au ciuruit !!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 29 Mar 2010, 19:43 
tudose, nea bogdane, dupa felul cum m-am exprimat cu referire la pescuitul competitional releva ca a fost doar o simpla opinie si doar atat. de asta a fost creat acest forum pentru discutii libere si pentru opinii, asa-i? nu am zis ca pescuitul la vadu este chiar de neglijat insa nu dau nicicand o partida de pescuit la scobar sau babusca pe acesta. cat despre rezultatele mele pe plan competitional chiar nu ma deprima sau nu ma fac sa ma dezic de acestea, sincer! pentru mine o competitie ma atrage pentru atmosfera creata in jurul ei... in momentul cand voi trai exclusiv din pescuit, pentru ca va veni si vremea aia, ei bine atunci voi pune accent si pe competitii si voi cere mult mai mult de la mine. apropo, tudose! de unde .ula ghibortului ai aflat despre planurile mele? ti-a jetuit cumva jiji? :twisted:

Sus

MesajScris: 30 Mar 2010, 19:43 
Neconectat
Moderator global

Pai crezi tu ca misca ceva fara sa stiu eu? Nici pruncu-n burta mamei nu poate da din picior fara sa aflu! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Si mai stiu cateva chestii... :lol: :lol: :lol: In episodul 2. ;) :lol: :lol: :lol: Nu fi rau , fi giugiuc si-ti luam bomboane! :lol: :lol: :lol:
Da' era secret , domnu??? Sa nu mai scap porumbeii-n forum... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Hai , taci dreaq si vino sa bem o bere la Doripesco , pescuind sau nu , cum doresti. ;)

Sus

MesajScris: 30 Mar 2010, 19:45 
Neconectat
Moderator global

karizma scrie:
... in momentul cand voi trai exclusiv din pescuit, pentru ca va veni si vremea aia, ....

Naspa vremuri te asteapta... :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 30 Mar 2010, 20:00 
Neconectat

alintudose scrie:
alinb scrie:
Cred ca sunteti cam obositi, ar trebui sa mergeti la culcare ca vad ca ati adormit si visati cu mina pe tastatura. Oricum in prima zi voi trage standul 1 asa ca voi puteti sa le programati pe celelalte. Cit despre locul de parcare, cred ca tot cel de la standul 1 este cel mai bun! :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SA MOR EU CINE FRATE CA VIN CU PUSCA....FIRAR MAMA LOR SA FIE...BBBAAA NU VA MAILUATI DE TUDOSE SI NU-L MAI BATETI LA PESCUIT CA VA SPARG SA MOR EU :twisted:

Sus

MesajScris: 31 Mar 2010, 19:09 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
alintudose scrie:
alinb scrie:

SA MOR EU CINE FRATE CA VIN CU PUSCA....FIRAR MAMA LOR SA FIE...BBBAAA NU VA MAILUATI DE TUDOSE SI NU-L MAI BATETI LA PESCUIT CA VA SPARG SA MOR EU :twisted:

Acum , ce sa zic , la fiecare-i mai moare cate-un prieten , numai mie niciunul...cine stie??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 487 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 49  Următorul

Ora este UTC [ DST ]