karizma scrie:
salutare, domnule tica! ce te face sa crezi ca sunt atat de disperat sa vin la acest concurs? a, si de unde ai tu informatia ca as avea interzis la cupa trabucco? esti cumva solul lui gigi? cat despre competitia amintita, te rog suna-l pe ADI PETRISOR si intreaba-l ce e mai incitant: un pescuit pe o apa limpede unde doar meseriasii pot avea in bat doi trei pesti sau pescuitul de la vadu rosu unde pestii stau stivuiti unul peste celalalt. intrebare: de ce crezi tu ca nu se prea inghesuie cei din divizia A la astfel de concursuri pe carpodroame? oare nu crezi ca tocmai datorita faptului ca aici nu se poate face o diferentiere strict pe valoarea fiecaruia si ca e vorba de multa loterie? cat despre faptul ca ai incercat sa ma denigrezi si ca te-ai bagat in discutie aiurea-n gara, ei bine afla ca nu m-am suparat. sau miza era sa cresti in ochii lui jiji de bv prin artificiul literelor pentru a ajunge la ENERGHIA?
sa-ti fie bine!
Sobolane , ce pana mea ai??? Rezultatele de pe Doripesco , unde ai acces asa liber si ai f...ut toate c...le alea de crapi de i-au usturat bucile cred ca te-au facut sa mergi pe ape salbatice , singur... Sa nu te vada nimeni...
Nu te supara , vorbesti despre lipsa concurentilor adevarati , a divizionarilor , etc.Pai sa-ti spun eu , au fost , sunt si vor fi , caci multi s-au dus de pe Doripesco direct la finala A dupa o saptamana de antrenamente... Scuze , ai luat ceva suturi in cur de la GIVADi de esti asa ofticat , ca vad ce n-ai nimic de zis despre Cupa Sensas...
Sau acolo erau ape limpezi si susurau paraiele???
Iar despre irlandez , sa-ti spun tot eu , nu cred ca l-a vazut pe Gigi decat o data-n viata aia lui , deci chestia cu solul este cel putin penibila.Iar daca vrea o Energhia , doua sau cinci , i le intermediez eu.
In rest , numai de bine , sa ai parte de babustile cele mai frumoase de pe apele cele mai limpezi si de cele mai retrase locuri de pescuit , ca sa poti prinde cat mai multe fara sa te vada cineva...
Totusi , sa sti de la mine , chiar si la Madunice , nevoie era nu atat de strategie , cat mai ales de un stand bun.Caci nici raurile limpezi , nici apele salbatice , cand suporta un concurs , nu ofera standuri egale.
Acum te las , poate ai treaba cu deschisul magazinului de pescuit care-ti creeaza nopti albe.