diaconitapetru scrie:
.. eu pot sa te intreb ; daca AGVPS e membru CIPS-FIPS de ce nu a reusit sa organizeze CM in Romania?
Pai pana unde tupel si fariseismul asta in care sa intrebi asa ceva?
Personal am avut o discutie interesanta la CM din Bulgaria cu Ugo Claudio Matteoli (presedintele FIPSed). Reproduc discutia:
- Matteoli: Lucian, de ce nu organizeaza si Romania un CM la pescuit de pe mal?
- Eu: Cum sa nu, numai ca dupa trista anulare a CM de crap, nu cred ca mai avem vre-o sansa fara interventia lui federalul popescu.
- Matteoli: Ahaaa, da, ai dreptate ... mi-ai adus aminte de CM programat si anulat. Intradevar, nu vom face un CM intr-o tara unde suntem amenintati cu controale de la tot felul de autoritati. Stim de situatie ingrata a lui popescu, dar nu putem face nimic. Noi suntem o organizatie sportiva independenta si nu dorim probleme intr-o tara unde se pot intampla evenimente nedorite.
Acum, vin eu si te intreb (si sunt convins ca nu ai sa-mi raspunzi), ce lege i-a permis lui popescu (sau voua biroului director) santajul cu ajutorul unei hartii eliberate de MTS printr-un tertip legislativ?
Sau cum va puteti preleva de legea 69/2000 in care referinta asupra federatiilor este foarte clara: UNDE SUNT AFILIATE?
Sau cum se justifica santajul aspra sportivilor care participa la o competitie internationala unde federatia nu este afiliata?
Ne-ati dat in judecata pentru blocarea participarii si desfintarea LRS. Tribunalul a respins actiune precizand express ca suntem liberi sa organizam orice competitie, dar fara caracter oficial.
Credeti ca sintagma "oficial" se refera la toate competitiile nationale. Adica, daca jucam fotbal pe terenul din fata casei trebuie sa avem autorizarea federatiei la fotbal?
Mai Petrica,
Noi ne-am cunoscut si aveam o parere buna despre tine. Dar, acum mi-am dat seama ca m-am inselat si imi pare rău, sa stii!