logitax scrie:
D-ul Iacob scrie: (pe topicul SACEL 4 ANUNTA...)
dupa cum cunosc eu balta Sacel 4 partea cu poarta si gardul cam cade datorita dimensiunii baltii.
apoi cred ca trebuie sa se intre cu masina pe balta pt a se putea aduce echipamentul de pescuit.
nu stiu daca s-a raspuns intr-un post anterior, dar acum vreo 2 ani eu am pescuit la fitofag pe balta 4, si era destul de mult.
poate ne spune d-l Michael daca s-a recoltat fitofagul sau a mai ramas in balta, pt ca altfel ar fi un pescuit destul de greu
la stationar pe o pista cu fitofag.
S-au discutat aceste detalii. Dar pentru a va ajuta, repetam:
- fitofagul mare s-a scos, la navod, in toamna. A ramas ceva la 1 kg. bucata, dar asta nu va deranja.
- malurile lacului sunt in curs de reamenajare. Dig nou, drum nou, acces nou. Cu masina se duc sculele, pina in stand. Dupa care masina se intoarce in parcare, supraveghiata. Nimeni nu pescuieste cu masina pe lac. Deranjeaza. Stationarul presupune concentrare maxima, avind in vedere ca se pescuieste in manse, doar ziua !
Propunere , s-ar putea face 2 parcari , la jumatatea pistelor , chiar nesupravegheate??? In care sa fie lasate masinile dupa descarcarea sculelor , sa nu trebuiasca sa faci un drum lung pe jos... E o propunere...