ticairlandezu scrie:
Aceste documente nu au relevanta pt situatia viitoare a relatiei intre ANPA si asociatii deoarece se refera la o situatie particulara a celor care au catigat in instanta dreptul de a li se recunoaste contractele pe care le aveau cu predecesoarea ANPA si pe care ANPA a fost nevoita sa le respecte in continuare. Asociatiile acestea atat timp cat au contracte valabile nu se supuneau regimului de autorizare al ANPA si probabil nu o sa se supuna nici pe viitor noului regim de concesionare. Numai ca in momentul cand aceste contracte vor expira vor fi nevoiti si ei sa intre in rand cu celelalte asociatii. Eu asta am inteles din aceste documente. Despre noua relatie intre ANPA si asociatii nu se spune nimic si se cunosc putine lucruri. Cat despre listele cu permise asta e punctul de vedere a domnului Selaru, vom vedea cum le va distribui ANPA si care va fi modul in care permisele vor ajunge de la ANPA la pescari. Nu cred ca ANPA va ceda prea usor la o oportunitate de a-si lua banii care i se cuvin