Buna! A auzit cineva de organizatia Centrul Regional de Ecologie Bacau?
https://www.facebook.com/profile.php?id=100010855206303 Asta e pagina lor de facebook si de acolo mi au atras atentia. In cateva luni , doar anul asta, in colaborarea cu Jandarmeria Bacau au confiscat zeci de kilometri de plasa, distrus zeci de barci folosite la braconaj si au inceput urmarirea penalala catorva zeci de braconieri. Au si un cont de Paypal pentru ca se autofinanteaza si au nevoie de donatii. Daca mai dorim sa se mai practice pescuitul pe apele publice asta e una dintre solutii: sa mergem pe mana celor care o fac din dragoste pentru natura. Oameni tineri, pasionati, dezinteresati financiar si apolitici. E sunt o persoana care NU mai crede in reabilitarea apelor publice romanesti (CEL PUTIN IN FORMA CUM SUNT ADMINISTRATE DE 26 DE ANI) dar sper din tot sufletul sa ma insel. Ba mai mult maine o sa si donez, doar cu vorbe si cu like uri pe facebook nu faci mare lucru. Mai spun o data: TINERI, PASIONATI, DEZINTERESATI FINANCIAR si APOLITICI.
Daca cei in cauza sunt vreo organizatie politica sau reprezinta interesele financiare sau de imagine a cuiva sau a unei organizatii atunci mea culpa. Ce am vrut sa scot in evidenta este doar un model viabil la ora actuala. Fire intinse!