Am urmărit de ceva vreme tot felul de certuri între mai mulți pescari de staționar. Fie că e vorba de concursuri private fie că sunt AGVPS vedem că A se ceartă cu B, C se ceartă cu D, până epuizăm tot alfabetul. Asistăm la ciocniri de orgolii mari cât casa, în condițiile în care abia mai suntem o mână de oameni care mai participăm la concursurile de staționar. Cu două săptămâni înainte de Finala B încă nu se știe dacă se ține sau nu, concursuri de staționar cu tradiție nu se mai țin, cele care se mai țin te întrebi oare până când? și așa mai departe. Te uiți la celelalte ramuri și vezi că cei de la răpitori sunt organizați, crăparii la fel, muscarii idem... Noi suntem dezbinați și mai mult decât atât apar pe zi ce trece noi conflicte... Oare cui servesc toate aceste certuri? Că nouă sigur nu... De ce nu am putea găsi o soluție ca măcar acum, în al 12-lea ceas să ne adunăm și lasând orgoliile deoparte să vedem ce putem face ca măcar să nu mai scadă numărul pescarilor de competiție? Că în ritmul ăsta, tare mi-e că în doi-trei ani o să vorbim la trecut de concursurile de pescuit...
|