Alex, tot eu trebuie sa te scot din belea (ca de obicei
)
Ca sa faci cat de cat ceva sa te poti folosi, trebuie sa tii cont de componente in sensul de a avea o proportie adecvata de fainuri colante si necolante (cerealele "Quaker" nu sunt bune !!!! - cum mama lor de cereale sa stim noi de aicea de care sunt ??? Puteai sa spui daca sunt gen corn flakes sau musli).
Deci : o parte pesmet (mai bine sa tai cubulete de paine integrala si sa le bagi la cuptor, iar dupa ce se usuca bine le faci pesmet); o alta parte biscuiti dulci grasi, mai sfaramiciosi si o parte malai. Mai poti folosi napolitane cu crema, TURTA DULCE, corn flakes.
Daca ai macar o rasnita de cafea te-ai scos !!! Nu mai vorbesc de un blender.
Daca cereale tale sunt gen musli, trebuiesc neaparat inmuiate de cu seara si pe cat posibil maruntite.
Ce mai poti adauga din ce gasesti la supermarket : porumb la conserva (in nada si pe ac), seminte de pasarele (cauta ca sigur gasesti un praf rosu cu ceva seminte in el si care contine vitamine si proteine, seamana cu robin red - daca sti ce-i ala
). Semintele fierbe-le pana crapa.
Tot de la supermarket mai cumpara o sticluta de sirop de capsuni : in felul asta ai si un sirop gros ca liant si ai si aroma. Pastreaza mierea pana te voi invata sa faci solubile.
Recapitulare : pesmet, biscuti dulci si uleiosi, malai, turta dulce, corn flakes, napolitane, porumb dulce din conserva, seminte pasarele, sirop de capsuni. Mai poti cumpara si o punga de praf de budinca (de capsuni de ex.) pe care o bagi in nada praf.
Ti-am dat destule repere din care poti sa incropesti o nada.
Si acuma : s-o spui lu' mutu ca nu gasesti un magazin de pescuit in Barcelona care sa nu aiba nada. Macar o punga de Method Mix de 2 kg si tot gaseai, sau luai 1 kg de birdfood mix si il "inmulteai". Ti-am spus de 2 luni sa mergi la Decathlon. Acolo gaseai tot ce iti trebuia. Macar cauta pe net ca sigur gasesti si un magazin cu momeala. Ia un cutit cu tine sa sapi dupa o rama, ceva... Baboierule !
Catalin