Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 18:33

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 487 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 49  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2010 EDITIA A-V-A
MesajScris: 07 Apr 2010, 20:06 
Neconectat

alintudose scrie:
Da' iubita , iubita aia cu 5 degete , te lasa??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nu pot sa nu fiu porc cu tine... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: o bag in buzunar dar tot cu 5 degete o scot ca nu am ce altceva...

Sus

MesajScris: 08 Apr 2010, 21:07 
Azi si-au anuntat participarea prin Ciobi de la Maver si baieti din bulgaria (12 pax) , !!
Asa ca se anunta un concurs destul de fain care o sa ne forteze ,,materia cenusie"....
chiar daca unii cunosc pista si strategia care trebuie aplicata ,c-an palma, dar nu au reusit decat un ultim loc iar la alte editii tot pe acolo ....

Sus

MesajScris: 08 Apr 2010, 21:08 
Neconectat
Moderator global

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Rozatoarea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 08 Apr 2010, 21:11 
mai bine zis ,,hamsterul'' :mrgreen: !!!

Sus

MesajScris: 09 Apr 2010, 17:28 
Neconectat
Moderator global

adi petrisor scrie:
alintudose scrie:
Da' iubita , iubita aia cu 5 degete , te lasa??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Nu pot sa nu fiu porc cu tine... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: o bag in buzunar dar tot cu 5 degete o scot ca nu am ce altceva...

Am ultrimul banc aici cu Petrisor...
Cica s-a insurat Adi al nost' si seara , dupa o vreme , la o bere , ,se intalneste cu un prieten(nu intram in detalii).
Asta zice - apoi , Petrisorutule , am doua vesti pentru tine , una buna si una rea...Cum sa ti le zic???
Petrisorul - Zi-le intercalate!!!
-No' sa sti ca ne-o fute unu pe nevasta-ta! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 09 Apr 2010, 18:33 
Neconectat

alintuedose scrie:
adi petrisor scrie:
alintudose scrie:

Am ultrimul banc aici cu Petrisor...
Cica s-a insurat Adi al nost' si seara , dupa o vreme , la o bere , ,se intalneste cu un prieten(nu intram in detalii).
Asta zice - apoi , Petrisorutule , am doua vesti pentru tine , una buna si una rea...Cum sa ti le zic???
Petrisorul - Zi-le intercalate!!!
-No' sa sti ca ne-o fute unu pe nevasta-ta! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

prietenul asta nu se numeste cumva Tudose :?: :?: :?: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 09 Apr 2010, 20:49 
salutare! gigi, hai sa-ti zic eu strategia care tre' aplicata la vadu rosu:se merge in beci la trabuko, se cheltuiesc ceva zerouri pe nada ca deh, e cea mai buna precum si toate, dar toate produsele d'acolo, se nadeste impreuna cu multe seminte si pelete si se asteapa sa vina porcii. smecheria mare e sa stii sa-i tii pe loc si sa-i driluiesti. totusi, am si eu o curiozitate, domnule giginio: de ce nu vrei sa tii aceasta competitie si-n alta locatie? aaaa, probabil ca materia mea cenusie nu e chiar nula, stiu! daca ai tine-o pe Sarulesti, spre exemplu, cu siguranta nu ai vinde decat vreo cateva pungi de nada iar interesul tau asta e, bisnisul, si nu promovarea sportului... ca tot veni vorba de bisnis: nu mai tot jubila in jurul deontologiei si eticii ca nu esti chiar indreptatit. de ce? ei bine, nu te-a vazut nimeni la vreun targ de profil cu brandul trabuko. DE CE? cat despre faptul ca tot subliniezi ca altul este mai slab decat tine, cel mai slab, denota chiar impotenta ta! stii ce faci tu de fapt? ei bine, mananci banane cu tacamuri. corect, prea corect! in codul bunelor maniere exact asa este indicat a se proceda. totusi, asa procedezi cand te afli la un dineu, o receptie si nu in preajma unor oameni simpli din societate. de ce nu te dai atat de rotund in preajma unor consacrati din domeniu? ce vrei sa demonstrezi de fapt? cum incurajezi tu participarea la competitii si sportivitate? cumva prin denigrari?
toate cele bune!

Sus

MesajScris: 09 Apr 2010, 22:28 
Neconectat

Luminati-ma si pe mine...el a fost ultimul... anul trecut :oops: :oops: :idea: :?:

Sus

MesajScris: 09 Apr 2010, 22:40 
Neconectat

Nu domnu, a fost pe 43. Ai aici clasamentul: http://forum.lapescuit.net/viewtopic.ph ... &start=180

Sus

MesajScris: 10 Apr 2010, 18:22 
Daca faptul ca te-ai situat pe ultimul loc si dupa aceea pe 43 te-a,, denigrat cumva ''
inseamna ca esti pe langa subiect .....Ca sa-ti lamuresc o curiozitate eu nu merg la
expo la Bucuresti din n motive ...cum ar fii, ca imi protejez clientii , nu-mi place
talciocul care se face acolo si nu sunt disperat ca sa vand si acolo ,am destula treaba ca sa pierd 2 saptamani ...etc ....Culmea este ca vulpea care nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii , asa si cu tine decand nu mai ai voie la depozit datorita nesimtirii tale fara margini ,. ca doar nu te puneau cei de la aventuri pe ultima pagina la caricaturi degeaba !!! Daca as tine concursul la Sarulesti vanzarea ar fii ceva mai mare daca esti curios ,pt. platica mai trebuiesc inca multe pe langa nada ,dar nu prea ai de unde sa stii... Ceva cu multe zerouri vor toti sa faca si mai ales tu dar sa nu mai dau exemple ....Oricum ti-am mai spus datorita gurii tale mari si proaste te ocolesc toti cunoscutii , iar faptul ca ai inceput sa-ti trimiti prietenii sa-ti cumpere nada Trabucco sa nu crezi ca nu-mi este cunoscut.. Oricum ai avansat fata de acum ceva vreme cand intrebai ,, omule da cei aia NADA ???" Nu ma mai provoca si vezi-ti de treaba ta de ,,hamster ucis'' si ca sa fiu foarte clar , nu ma mai suna pt. ca marfa nu o sa-ti dau pentru magazin niciodata ...am destui clenti seriosi in Brasov !!Si ce sa faci cu marfa Trabucco care nu se vinde si nici nu este cunoscuta !!!Poate daca mergeam si eu la expo mai stia si lumea de Trabucco ....Chiar nu vezi ca te umpli de penibil !!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 487 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 49  Următorul

Ora este UTC [ DST ]