karizma scrie:
salutare! gigi, hai sa-ti zic eu strategia care tre' aplicata la vadu rosu:se merge in beci la trabuko, se cheltuiesc ceva zerouri pe nada ca deh, e cea mai buna precum si toate, dar toate produsele d'acolo, se nadeste impreuna cu multe seminte si pelete si se asteapa sa vina porcii. smecheria mare e sa stii sa-i tii pe loc si sa-i driluiesti. totusi, am si eu o curiozitate, domnule giginio: de ce nu vrei sa tii aceasta competitie si-n alta locatie? aaaa, probabil ca materia mea cenusie nu e chiar nula, stiu! daca ai tine-o pe Sarulesti, spre exemplu, cu siguranta nu ai vinde decat vreo cateva pungi de nada iar interesul tau asta e, bisnisul, si nu promovarea sportului... ca tot veni vorba de bisnis: nu mai tot jubila in jurul deontologiei si eticii ca nu esti chiar indreptatit. de ce? ei bine, nu te-a vazut nimeni la vreun targ de profil cu brandul trabuko. DE CE? cat despre faptul ca tot subliniezi ca altul este mai slab decat tine, cel mai slab, denota chiar impotenta ta! stii ce faci tu de fapt? ei bine, mananci banane cu tacamuri. corect, prea corect! in codul bunelor maniere exact asa este indicat a se proceda. totusi, asa procedezi cand te afli la un dineu, o receptie si nu in preajma unor oameni simpli din societate. de ce nu te dai atat de rotund in preajma unor consacrati din domeniu? ce vrei sa demonstrezi de fapt? cum incurajezi tu participarea la competitii si sportivitate? cumva prin denigrari?
toate cele bune!
Hamstere , incearca sa te civilizezi putin.Nu mai amesteca treburile tale personale , adica faptul ca ai fost refuzat la a-ti fi vanduta marfa pentru virtualul tau nou magazin , care era in zona unor clienti vechi ai lui Gigi.Chestia asta nu denota nesimtire , ci respect in afaceri fata de parteneri.Despre cat de buna sau de rea este pista de la Doripesco , deschide un topic si posteaza acolo emanatiile tale , probabil va fi plin de raspunsuri...
Te rog lasa chestiile murdare , revino la normal , ramai civilizat , caci nu-mi place sa spun asta , ai putea fi banat o vreme , sa te reculegi in liniste , la o ba dusca mica.
Calmeaza-te , daca omul te-a trimis la alta usa cu cantatul, nu mai insista ca cei de la semafor ce doresc sa-ti spele parbrizul...
Sa ai fire intinse.