Catalin, dupa cum ai putut vedea in pozele pe care ti le-am trimis prin e-mail, a fost o partida cu adevarat reusita. Am prins 8 ciortani intre 1 si 2 kg, plus 5 carasi intre 200 si 350 gr. Toti pestii au fost prinsi la Sheffield, ciortanii la porumb de conserva pt. consum uman. Carasii i-am luat numai cand am schimbat din cand in cand pe cocolos de mamaliga. La sfarsit, cu 2-3 minute pana la ora plecarii, mi-a tras pe lanseta pe care o tinusem de cand am inceput pescuitul cu doua boabe pe fund, cu nada pe arc, L-am intepat, dar a intrat in stuf in stanga, si n-am putut sa-l mai scot, asa ca am avut si ceva emotii la final. Am pescuit in sistem C&R timp de 6 ore, de la 12 la 18.
Vreme buna, vant usor spre moderat, apa adancime 3,5 m. Am pescuit cam la 30-35 m de mal cu o pluta Venturieri de 20 gr., carlig Triana Takara nr. 14, fir Browning Cenex de 0,18 cu inaintas Shimano Beast Master de 0,14 , mulineta Mitchel Match 300 si lanseta Grauvell de 4m. Crap sui, foarte bataios! Colegul meu, la prima partida de pescuit din viata lui pe un lac, a prins doi ciortani! Tot la Sheffield.
Te rog sa postezi, daca vrei, pozele...