silk scrie:
AlexD scrie:
Nu, ala la care cred ca faci referire nu e cal, nici macar magar, e un nimic, faceam referire la faptul ca pe magar e ca pe bicicleta, te ajung cainii si te musca de picioare.
Asta e doar o amenintare ca multe altele ale voastre din frps, in afara de niste basini nu ati produs mai nimic... se vede ca nu prea aveti colti cu care sa muscati cu adevarat. Ca daca aveati se vedeau ceva rezultate de ani de zile de cand va opintiti. So pe ei in continuare!!
Ai perfecta dreptate in privinta frps, asta cred si eu in privinta lor. Tu insa se vede ca nu ai inteles nimic din ce am spus eu. Eu am aratat ca s-a modificat legea in sensul in care s-a asociat pescuitul recreativ cu pescuitul sportiv, dar pentru pescuitul sportiv s-au impus unele conditii in plus fata de pescuitul recreativ (înscrierea în Registrul sportiv, în conformitate cu prevederile Legii educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000) și ca ar fi pacat ca asociatiile care organizeaza concursuri sa ramana, din acest punct de vedere, doar la statul de pescuit recreativ, caz in care vor putea fi atacate in continuare de cei de la frps. Nu am nici un fel de tangenta cu frps si nu sustin sub nici o forma rezolvarea acestei probleme prin asociere la frps.
Fara sa cunosc chichitele legale ale acestei probleme mi se pare ca textul la care faceam referire da posibilitatea oricarei asociatii care indeplineste conditiile legale sa organizeze concursuri de pescuit sportiv. De asta am pus intrebarea de la inceputul postarii.