Din punctul meu de vedere , trebuiesc respectate niste reguli care lipsesc de pe majoritatea baltilor , cele de BUN SIMT.
Deci , Mihai Constantin... crezi ce trebuie juvelnic cu ochiuri mici , lung...sau nu?
Crezi ca trebuie minciog? Spray antiseptic deocamdata nu-i cazul , lasa mistoul... Vrei lansete cu 6 carlige? Eu cred ca maxim 2 bete cu cate un carlig sunt OK , ca sa mai vina si alti pescari ; pentru concurenti nu-i necesara asemenea regula , ca eu n-am vazut niciunul care sa foloseasca 2 scule simultan , dar putini ar fi cei care ar plati omului ca sa pescuiasca doar cu o scula...
Deci , ce-ar fi sa propune fiecare cate o idee de bun simt , fara a exagera , din care sa spicuim un regulament , adica sa-l facem NOI , AICI ?
Sa nu fie prea lung , sa poata fi listat pe o pagina , care sa fie data pescarului odata cu bonul , la achitarea taxei.Reguli privind curatenia , pescuitul , civilizatia pe mal(muzici , gratare , etc) , taxe de curatenie modice pentru insotitori , probabil cu exceptia copiilor , ganditi ...Doar nu sunteti plante...
Adica , in loc sa-l trageti pe omul ala de maneca , mai bine oferiti solutii , variante , fiti constructivi...
La munca !!!
asta cu Mihai Constantin nu ai nimerit-o, acesta este alt Mihai, dar din Sibiu.
ai alt user care este chiar Mihai Constantin,dar din alta locatie, momentan Cluj.