logitax scrie:
Buna dimineata ALINTUDOSE !
Si eu am facut invitatia si nu numai pe acest topic.
Se dovedeste pentru a cita oara, ca lumea "noastra" ce pretinde ca face parte din cea a pescarilor, vorbeste cam mult si face "ceva" mai putin...!
Ce asteptam ? Ca veti ajunge pe balta si fac regulile ad-hoc, spontan si pe loc ! Sa vezi discutii atunci ! Pai d-le, asta nu ne-ai spus, pai asta n-am stiut, pai n-am mai pomenit asa-ceva ...!
Asteptam !
Michel D., adm.balti.
Buna ziua!
La speciile populate nici macar n-am auzit pomenindu-se de lin, un peste drag mie, dar din care n-am mai prins de ani grei, a disparut din lacurile unde mai prindeam cate unul. Este un peste super bataios distractiv de prins la stationar. M-am uitat pe niste site-uri unguresti am gasit acolo si oferta de "albitura" (ei spun peste pentru furajare-ca ei hranesc si pestii rapitori din lac) cu dimensiuni intre 2 si 10 cm, la preturi modice, cred ca s-ar vedea in 3-5 ani efectele unei populari cu asa ceva.
Am fost anul trecut pe carpodrom ca chibit al unui prieten, am vorbit atunci cu d-l Michel, ar fi bine sa fie mai multi de Michel in tara asta. Deocamdata ne tot facem socotelile sa mergem la balta, dar e distanta mare(Blaj). poate ne asociem mai multi, Iacob esti pe faza?
Cu regulamentul mai e de lucrat, oricum o sa ajunga la forma finala dupa un an de functionare, cand pe baza concluziilor trase se va adauga cate ceva. Am gasit un regulamnet la o balta din Ungaria foarte clar, pe puncte, dar de acolo se mai si retine pestele, cu masura, este precizat si numarul exact pe specii, pe zi sau anual in functie de forma de plata ca este si varianta unui abonament anual. Este defalcat si pe categorii (pentru copii/tineret este alta taxa, cred ca si ei au dreptul sa se distreze, nu?-ei vor fi viitorii clienti)
De spus ar fi multe, mai las si pe alta data. Cu facutul ii urez spor la treaba domnului Michel!
Numai bine1
STM