Suprarealist este pentru o speluca de balta de care nu se intereseaza nimeni ci doat ti se taie chitanta , dar nu si pentru o locatie care se vrea a fi o pista de concurs accesibila tuturor.Vrei civilizatie , atunci trebuie sa accepti niste reguli fie ca iti place fie ca nu.
Taxa pentru insotitori desi aberanta mai cerne putin persoanele care iti vin la balta.
Nu cred ca ai vrea sa te duci intr-un loc in care vrei sa pescuiesti linistit si sa auzi doar albina pe langa tine , iar gigi sa vina sa plateasca 25 ron dar insotit de 5 persoane care in mod automat vor incepe o partida de fotbal , tenis sau ce le mai trece prin cap.
Vrei sa iesi cu familia , cauta o alta locatie sau o padure , vrei sa iesi la pescuit atunci cauta o locatie dedicata pasiunii tale.
Nu cred ca te obliga nimeni sa te duci intr-un loc ale carui reguli nu iti sunt pe plac.
Eu unul m-am saturat de manele si miros de mici atunci cand ies la pescuit si nu merg pe locuri cu taxa de 25 ron (aici nu exista asa ceva) ci platesc 50 sau 100 ron sa aud ultimul hit a lu` Salam.
Nu a zis nimeni sa se interzica fumatul pe balta , dar nu cred ca iti face placere ca ajuns pe locul de pescuit sa vezi la mal cum plutesc mucurile de tigare si cojile de seminte imprastiate peste tot de la un cetatean bine crescut (unde mai pui si ca nicotina este otrava ; si eu sunt fumator ).
Aceeasi situatie este si cu retinerea pestelui , poti merge la o balta care are inclusa o cantitate X de peste ce poate fi retinut in cuantumul taxei.
@ Iacob
Intreaba orice administrator de balta pe care se organizeaza un concurs in care predomina babusca , platica , oblete , rosioara , biban cam cat peste gaseste cu burta la soare a doua zi dupa concurs
PS: Nu mai fiti atat de lezati ca nu aveti pentru ce , pot fi aduse contra argumente sau pareri la modul civilizat fara sa va faceti o tinta dintr-o persoana sau alta.
In definitiv nu am absolut nici o legatura si nu cunost pe administratorul baltii , dar daca tot am fost singurul care a incercat sa puna pe hartie o schita si nu doar pareri "ar trebui sa , ar fi bine sa" , puteti sa modificati sau sa stergeti orice de acolo .
Pentru cei care spun ca este "prea mult" va invit sa faceti 3-4 iesiri in jurul Bucurestiului , ofer cazare si masa gratis dar va platiti singur balta si distonocalmul (eu am ajuns la Fortral)
PPS:Va rog nu mai luati in nume personal postarile ca face rau la ficat