Salutare , baieti e nevoie sa facem o schimbare , si eu sunt conservator , dar progresul vine daca esti receptiv la nou si faci totul sa te adaptezi noului proiect. Daca va uitati in urma , la raportul meu dupa CM Bulgaria , proiectul pe care l-a explicat Nutzu , era gindit de atunci . Divizia A si B , aveau 1 sau 2 concursuri oficiale si s-a intimplat ca numai cu aceste concursuri sa se revendice locul la nationala , chiar daca la openuri nu au participat si e prea putin... Cei care ne-am gindit la acest nou proiect , am tras concluzia , ca pescarii de competitie nu au suficiente concursuri pina ajunga la lot . Discutia despre taxa , ca ar trebui platita separat in cele 2 etape , nu ar trebui sa aiba loc . Deasemenea ducerea punctelor de la o etapa la alta , ca in orice competitie , mergi mai departe cu punctele acumulate. La un open la Doripesco platesti 400 ron si nu se mai comenteaza. Cele 2 concursuri ptr desemnarea ierarhiilor in pescuitul stationar si implicit a campionului , nu sunt obligatorii pentru nimeni , sunt facultative . Atunci cind iti propui sa mergi la un concurs , organizatorul propune o taxa si citeva reguli . Daca esti de acord cu taxa si regulile , participi , daca nu , nu participi. Si eu vreau sa merg sa pescuiesc in Australia , insa nu-mi permit , atunci ramin doar cu visul si merg la pescuit la Dunare. Multi o sa spuna , da , dar nu toti suntem tentati sa participam ptr a face parte din lotul AGVPS ROMANIA. De acord , dar nici nu e posibil , fiecare concurent , care merge la un concurs trebuie sa-si propuna sa cistige sau macar sa fie in primii 10 , asa cum spunea Adi Suciu si nici nu e bine ca ierarhiile sa se stabileasca printrun concurs la care sa participe 7; 8 concurenti. In plus , si la etapa a II a poti cistiga concursul chiar daca nu mai ai sanse la podium , dar te poti alege cu un premiu substantial.
In concluzie , eu ma declar de acord cu proiectul propus de Nutzu , sa lasam sa se dispute campionatul 2017 asa cum a prezentat Nutzu proiectul si apoi sa tragem concluzii , daca trebuie inbunatatit.
Va rog , pe fiecare , care doreste sa participe la cele 2 etape , conform proiectului lui Nutzu , sa raspunda pe forum.
Eugen Biltac - de acord
|