Pescuit Stationar

Acum este 28 Noi 2024, 00:27

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 90 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Atentie stationaristi! Propunere desfasurare CN Stationa
MesajScris: 28 Ian 2017, 15:56 
Neconectat

Deschide-ti o lista!!!

Sus

Subiectul mesajului: Re: Atentie stationaristi! Propunere desfasurare CN Stationa
MesajScris: 28 Ian 2017, 16:54 
Neconectat

Cred ca marea problema va fi totusi taxa mare de 400-450 (100-150 taxa de organizare) de lei pentru prima etapa , care dupa mai multe discutii si cu alti concurenti ,cam descurajeaza din pacate .Sunt ferm convins ca daca se va plati separat etapele ,vor fi mai multi concurenti in prima etapa, cu riscul de a fi mai putini in a doua etapa .Asa ca daca vrem sa atragem cat mai multi concurenti trebuie sa luam in calcul si aspectul asta .
Ar fi bine sa fim deacord toti sau cat mai multi cu varianta finala a proiectului nu stiu care va fi aceea , dar daca vor fi 50-50% sau 60-40%, nu cred ca va avea de castigat nimeni din asta , pentru ca vor fi mici orgolii .
Aceasta este strict parerea mea si a celora cu, care am vorbit .

Sus

MesajScris: 28 Ian 2017, 16:54 
Neconectat

Eu pas la propunerea lui Nutzu din motive financiare :roll:

Sus

MesajScris: 28 Ian 2017, 19:18 
Neconectat

Am facut chestionar, votati va rog!

Sus

MesajScris: 29 Ian 2017, 16:03 
Neconectat

Perse ca da.
Mai ales ca in ultimii ani,ajvps Mures stabilea data calificarilor in acelasi weekend cu Trabucco.
De acord cu Eugen B., pana la urma cea mai buna varianta este sa se desfasoare prima data, iar apoi sa venim cu imbunatatiri.

Sus

MesajScris: 29 Ian 2017, 16:10 
Neconectat

Si cu toate ca nu cunosc bine balta, ar fi frumos ca prima etapa sa aiba loc pe Varsolt.
Imi place ca nu sunt diferente mari intre standuri.

Sus

MesajScris: 29 Ian 2017, 19:36 
Neconectat

sistemul propus aduce ,clar, imbunatatiri . parerea mea este ca nu rezolva problemele vechi...dintre toate cred ca cea mai grea este alegerea locatiei. ar fi corect daca s-ar propune x locatii din zone diferite si s-ar trage la sorti .
dupa ce am citit cu atentie consider ca intreaga propunere se axeaza pe desemnarea echipei pentru mondiale . cum ramane cu promovarea , cu nimeni nu vine din urma cu pescuitul sport de masa ...etc. stiu ca nimeni dintre dv nu are atributii in sensul asta . dar cine vreti sa o faca daca nu cei ce vad cel mai bine aceste lipsuri?

Sus

MesajScris: 29 Ian 2017, 19:48 
Neconectat

Pai daca dv le vedeți bine, de ce nu luați frâiele in mână și să vă ocupați de asta?

Sus

MesajScris: 29 Ian 2017, 20:25 
Neconectat

Aşa zic şi eu. Nu e suficient să critici, trebuie musai să demonstrezi că ai o propunere mai bună şi asta nu se poate altfel, decât ... pusă pe tapet. Aşa că, cine are propuneri, să le facă acum, nu după şedinţa de la Bucureşti! Nutzule, fi hotărât, că ai susţinere suficientă !!!

Sus

MesajScris: 29 Ian 2017, 20:47 
Neconectat

postarea mea a fost parerea mea ...poate nu este buna ...si tu le vezi foarte bine dar nu cred ca trebuie sa se ocupe doar o persoana . nimeni, singur , nu poate schimba mentalitatea de la bucuresti . nu suntem multi cei carora le plac competitiile si este normal ca pana la un punct fiecare sa-si urmareasca interesul dar ma uit in urma si vad ca propunerea spune despre o taxa - pe care si eu am propus-o chiar de la faza pe asociatie , cauta in postarile mele vechi...despre putina organizare si cam atat ... unde sunt propunerile venite din partea celor nemultumiti de locatii ...de perioade ...eu unul nu eram multumit de locatiile care erau numai in partea de vest a tarii , de perioadele lungi in raport cu posibilitatile de concediu. nu am putut sa vin ...nu am venit ...cred ...asta este parerea mea , ca in primul rand trebuie sa identificam nemultumirile care au dus la situatia asta , de ce nu au mai venit oamenii , de ce nu vin copii .....concluziile le pliem pe propunerea ta care este buna si ar fi si mai buna daca ar rezolva si alte probleme in afara de taxa organizare si cate etape are campionatul . cred ca cei ce participa la sedinta de la bucuresti pot transmite ca nu suntem deacord cu taxa de participare cat timp ajvps - urile au in atributii , ca se poate impulsiona dinspre bucuresti spre provincie implicarea ultimilor in concursuri si altele . nu trebuie sa uitam ca pana acum am avut ghimpe pe anpa in colectarea taxei de pescuit deci acum vor creste fondurile ...ar trebui sa luam in calcul o eventuala despartire de vanatori , nu stiu ma gandesc ...mai multe capete gandesc mai bine ...in primul rand as incerca sa aflu nemultumirile celor ce participa sau au participat la concursuri .
si dealtfel sa stii ca orice as spune cred ca tot tu ai fi mai ascultat .
daca nu spui nimic ...de ce nu spui ...daca spui ...de ce critici ...nu sunt critici , sunt puncte de vedere.!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 90 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Următorul

Ora este UTC [ DST ]