Dupa ce mi-a trecut si mie gripa vin si eu cu o parere!
CLAR E UN SISTEM MAI BUN DECAT CEL DINAINTE
dar as vrea sa punctez niste "minusuri" dupa parerea mea:
1) nu e facut sa atraga fosti sau noi competitori, datorita costurilor mari pentru o etapa. Probabil va fi 300lei plus cel putin 100 lei costul de organizare, deci 400lei pentru o etapa, in cazul unui incepator. Sa nu imi dati exemplu cu Doripesco, ca nu tine, numarul de participanti acolo fiind in continua scadere de la an la an!!!!!! Apoi comparati care sunt pescarii comuni de la Doripesco si Campionat si veti fi surprinsi de numarul lor.
2)Doua etape de 3 manse plus antrenamente oficiale intr-o luna si o saptamana!!!!!!! Urmeaza finala pe echipe in doua -trei saptamani si e gata sezonul intr-o luna jumate!!!!! Pentru ce ne grabim??????????????????? Putem pescui din aprilie-noiembrie sa ne fie usor cu timpul si financiar
Plus ca ar fi multi care ar prefera sa fie 3 etape a cate doua manse, din cauza serviciului(nu toata lumea isi ia liber cand vrea, mai ales intr-o luna)
3)Nu inteleg de ce nu se incearca, atragerea de sponsori pentru etape si ne platim noi premii
La alte discipline se poate, la noi nu
De atitia ani lumea a participat , fara sa fie nevoie de miza mare, iar acum cand vrem sa crestem fenomenul, punem taxa mai mare, ca ne trebuie miza, premii in bani......
P.S. De alegerea de piste pentru etape, nu se pomeneste nimic? Sau se procedeaza ca in anii trecuti?
P.S.S. Un regulament avem si noi? sau iarasi dupa ureche?
Repet: Clar e mai bun sistemul decat vechiul dinozar, dar poate fi mai bun