madalin2105 scrie:
Salutari tuturor!
Eu nu sunt pescar de competitie, sunt amator, dar cand vad ca multi se plang ca trebuie sa plateasca o taxa de 300 lei pentru a participa la un C.N. si totodata sa sustina si echipa nationala ma apuca plansul! Inteleg ca intr-un an se cheltuie multi bani pentru aceasta pasiune dar orice pasiune se plateste! Fratilor aveti in dotare scule de mii de lei, pentru antrenamente cheltuiti alte sute de lei anual si va vaitati de inca 300 lei!!!??
Modificarile mi se par excelente si pe langa faptul ca se strang ceva bani pentru nationala, se atinge si scopul de a mari numarul celor care, iubitori de stationar au sanse mai multe sa intre in randul pescarilor de competitie!
Imi cer scuze ca m-am bagat in discutie dar nu am putut rezista!
Deci, haideti sa facem o recapitulare ca sa fim siguri ca au inteles toti!
Taxa de organizare este 100lei(conform anilor trecuti)
Taxa echipa nationala si premii 300 lei
Cheltuiala pe o etapa, cu totul 1500 lei
Cine se califica pentru etapa 2 inca 100 lei taxa de organizare, plus 1500 lei
TOTAL : Varianta cand nu te califici: 1900 lei
Varianta cand te califici : 3500 lei
Ambele etape sunt propuse a se desfasura intr-o perioada
de o luna si doua saptamani . Aceasta perioada este perioada concediilor( alta cheltuiala deloc neglijenta cu familia). Plus, este vorba de cei care au nevoie de zile libere in aceste perioade. Pe langa astea va urma si finala pe echipe nu peste mult timp.
Celor care isi permit, Felicitari!
RAMAN, LA PAREREA CA, CU CAT ESTE MAI COSTISITOR, CU ATAT MAI DESCURAJATOR ESTE PENTRU CEI CARE VOR SA INTRE/REINTRE IN FENOMEN.
Zsolt zicea ca la unguri e 10000-12000 de forinti taxa pentru campionat, la noi de ce 20000 de forinti?
Oricum nu va faceti griji, astea sunt ca, consultarile lui Iordache cu ordonanta 13, nu conteza
Totul se va decide la Bucuresti in data de nu se stie, de nu se stie cine si finalele vor fi undeva
Participa cine poate
Speram intr-o alegere inteleapta
ps. eu vreau sa particip indiferent de forma campionatului