cismas scrie:
Casmin, te respect prea mult pentru a polemiza, prietenia cu cineva nu este insa un motiv pentru a calca pe demnitatea de om
eu nu-l cunosc pe Marius Borchin, dar am inteles ca omul a depus mult suflet, munca, bani pentru proiectul asta si ca banatean de al vostru nu cred ca merita sa-i faceti asa ceva
justificarea ca va place asa de mult Bega, este dea dreptul pueril, cine va opreste oameni buni sa faceti in fiecare saptamana cate in concurs acolo, sub alta titulatura decat Cupa Regiunilor ?
si eu sant ardelean, din alta zona, si desi locuiesc de multi ani in Bucuresti, nu ma simt deloc bucurestean, sant tot ardelean in suflet, dar ce faceti voi este departe de spiritual pe care il cunosc al zonei
daca-mi permiti o intrebare of topic, Razvan Butu, unul din pionierii feederului Aradean, de ce s-a retras din sportul asta asa de frumos
o zi buna si imi cer iertare pentru interventie
De Razvan Butu n am ce spune e alegerea lui se ocupa cu multe alte chestii.
Ma repet ...niciunul dintre noi nu am vrut sa deranjam intr un fel pe cineva ( nu ne sta in caracter ) iar daca s-a intamplat noi cei de la pescuitarad ne cerem scuze.Anul acesta ramane asa.Dc la anul lucrurile se vor schimba si regulamentul impune faptul ce l-am propus mai sus vom reconsidera pozitia noastra.Oricum in acesta oala nu suntem doar noi cei de la pescuitarad...
O zi buna !