RAPORT DE EVALUARE , A PARTICIPARII ECHIPEI ROMANIEI DE SENIORI , LA CAMPIONATUL MONDIAL DE PESCUIT 2017 , BELGIA
Coordonator lot seniori 2017 : Eugen Biltac Capitan : Zsolt Benzar Componenti lot : Zsolt Benzar ; Sabau Savinel ; Toni Stanciu ; Ghioghiu Andrei ; Orosz Ervin
Sponsori : HEINEKEN ROMANIA –Sponsor principal
GIVADI by Trabucco
ENERGOFISH
WATSON &CO FISHPRO AVPS TARNAVA BALTA BEN Belgia , suna bine , insa extrem de obositor , fiecare cu masina , cu o cazare de o noapte la Koln , a doua zi 200km si direct pe pista. La prima vedere , canal excelent , facut artificial , dar care s-a dovedit cu peste putin si mofturos . Am facut 1700 km sa prindem guvizi , babusca nu era ptr noi , doar belgienii , francezii , englezii si elvetienii au stiut sa atraga acest peste cu o nada facuta acasa , care a fost foarte eficienta. Au participat 38 de natiuni , cu subsector de 19 . Era foarte ciudat sa vezi un subsector pescuind cu vergi scurte de 3-4m la guvizi sau cu kittul , nicio roubesiana pe apa… Abia dupa primele 40 minute incepeau sa iasa la 11 sau 13m. Linga Micutu , campionul mondial de anul trecut din Bulgaria , un sloven , a pescuit guvidul la 13m . Am omis sa spun , ca toata saptamina a curs apa si treceau vapoare si trebuia sa nadesti din nou , atunci guvidul nu a stat in curent , era mai aprope de mal , dar simbata si duminica , nu a mai curs apa ….!!!!, foarte putin , nu a mai trecut niciun vapor….!!! , comportamentul guvidului s-a schimbat si a intrat mai la adinc , baietii fiind pregatiti sa-l caute in scurt. Am avut parte si de o vreme foarte proasta , max 15 grade , vint si ploaie pe toata durata , cu scurte reprize de soare (5-10 min) Cu toate astea baietii s-au comportat exemplar , au indurat vremea proasta , au incercat multe variante de nada , insa nu au reusit sa atraga pesti mai mari , babusca , platica decit in nr mic. Le-am asigurat totul , inafara de gazul ptr masina si mincare pe care au trebuit sa le suporte.
Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de noi cu gindul sau cu fapta , Multumesc baietilor din lot , au reprezentat Romania cu onoare. Multumesc inca odata sponsorilor ptr sustinere.
Din pacate , uneori trebuie sa spui STOP , de asta am si intirziat cu o postare , am lasat sa treaca timp sa ma mai gindesc , dar decizia este fara intoarcere.. A fost ultimul meu concurs la conducerea echipei Romaniei. Am destul de multe proiecte care-mi ocupa timpul , sper sa ne vedem cu placere pe pistele de concurs. Multumesc tuturor celor care au trecut pe la lot , le cer scuze celor pe care poate i-am deranjat cu ceva. Numai bine.
|