Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 16:52

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 487 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 49  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2010 EDITIA A-V-A
MesajScris: 26 Apr 2010, 21:09 
Tibi si eu glumesc si sper ca nu o sa te superi si sa te retragi din competitii asa ca Pestisor ...
dar la drept vorbind ai putea sa-i mai lasi si pe alti sa mai castige ceva ca tu ti-ai cam facut plinul ....vede-ti ca norul vine deasupra Romaniei din nou incepand cu 28 aprilie pentru 2 zile ...asa ca macar lasati-va lucrurile de valoare la cineva ... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 26 Apr 2010, 21:12 
Neconectat

alintudose scrie:
Tibi scrie:
alintudose scrie:
Lasa , Tibi draga , mai bagi o fisa , o mai iei o data...Ca doar nu furam , Tibi draga... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: De cand esti asa sobru??? :mrgreen:

Aline draga,cand vorbim de pescuit ar trebuii sa stai deoparte si sa iti iei carnetelu' :lol: :lol: :lol: ...bei....nu are voie omu' sa deie un pronostic...imediat sariti pe el...mai da coltosi suteti :( :( :( ...na bine... sa ma scuzati de pronosticu care l-am dat...nu se mai repeta...Aline ,pe tine te tine un pariu contra pronosticului meu...uite cum facem ...ii valabil si pentru Gigi...dupa cate am inteles vor fi maxim 8 capete de sector...X 2 egal 16...deci eu pariez pe unul din cei 16 si tu pe restul...si cota va fi in functie de procente...OK? :roll: :roll: :roll:

Deja m-ai bagat in ceata... Cu pariurile astea nu le am... despre castigatorii de pe cap de sector...mai bine nu-mi(-ti) amintesc... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Stai jos...4....tu esti ala care ai facut proiectul drumului si-ai lasat stalpul de curent in mijloc :lol: :lol: :lol: de-ai fost pe la telejurnal:))))...de acolo ti se trage:]]]Eu pot sa te intreb....nu ca si Suciu...CE NU INTELEGI?daca sunt 64 de concurenti eu pun un RON si tu pui 3 RONI...adik in procente suna astfel 25% sefu' si 75% pierzatoru' adik tu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 26 Apr 2010, 21:19 
Tibi , vad ca te cam pricepi la procente !!! ce jucati intre concursuri ??

Sus

MesajScris: 26 Apr 2010, 21:25 
Neconectat

GIGI scrie:

Lapte gros :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 26 Apr 2010, 21:27 
Neconectat

Cred că știu eu :

POKER SILVIC :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 26 Apr 2010, 21:31 
Neconectat

In loc sa imi pregatesc liniile pentru Horgesti stau in fata calculatorului si imi rup tastatura :( :( :( ...sper ca nu v-o caparit Pestisor sa imi distrageti atentia de la concurs :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 26 Apr 2010, 21:33 
Neconectat
Moderator global

Tibi scrie:
GIGI scrie:

Lapte gros :lol: :lol: :lol:

Petrisor sta si tu sari , sau invers??? :lol: :lol: :lol: Asa , in procente... :mrgreen:

Sus

MesajScris: 26 Apr 2010, 21:34 
Neconectat

GIGI scrie:
Tibi , trebuie sa muncesti mult ca sa ma superi !!! :twisted: dar sa stii ca nu oricine trage cap de sector !! asa ca si pentru asta cineva acolo sus trebuie sa te iubeasca !!
Eu cand am castigat cUPA sENSAS am fost prima mansa in mijloc si a doua langa cap de sector !!

Acuma -s doi ani am castigat cupa sensas tot asa fara cap de sector.
Anul trecut prima mansa in sector cu Tibi care era cap de sector si eu in mijloc. Ia-m zis din prima ca mie imi trebuie numai 2 in sector ,si asa a si fost. In a doua am prins cap de sector si asta a fopst.
Deci eu cred ca se poate castiga sectorul si din mijloc cum am facut in prima mansa la Trabucco anul trecut dar conteaza mult cine este cap de sector in sectorul tau.
Apucati-va sa faceti antrenament la tras la sort ,sa nu ne facem de rusine ca ne iau extraheri cupa . :lol:

Sus

MesajScris: 26 Apr 2010, 21:48 
Neconectat

Deci...in cazul in care sunt 4 sectoare distribuite cum au fost la sensas anul trecut...pronosticul meu este pentru cei 16 fericiti...in cazul in care se fac doua sectoare legade cu alte doua sectoare legate pronosticul meu este pentru cele 8 capete de sectoare cu cei 8 vice capi de sector...si asa mai departe...in cazul in care este un sector singur si trei legate,pronosticul meu va fi de cele 8 capete si inca 8 vice capete...sau cum vreti voi sa le ziceti ...Razumem? :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 26 Apr 2010, 22:00 
Neconectat

O sa vedem ce-o fi si anul asta.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 487 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 49  Următorul

Ora este UTC [ DST ]