In pofida faptului ca pestii intrasera la bataie, a fost un concurs super reusit.
S-a prins destul de bine, caras dar si cativa teni destul de frumosi, pescuinduse cu rubeziana,uneori chiar cu varga fixa.
Am reusit sa castig ptr ca am beneficiat de o conjuctura favorabila din multe pct de vedere in ambele manse.
Cred ca trebuia abordat concursul in functie de locul unde cadeai(pe dale sau la pamant),diferentiat din punct de vedere al nadirii si mai ales la nadirea de intretinere,tinand cont de faptul ca la dale intra f. mult fitofag.
Dupa o prima mansa (la dale ),unde am pescuit slabut(am scapat si 3 pesti mari),dar am reusit totusi sa castig,in mansa a2a,(la pamant)am pescuit mult mai bine si cu oarece sansa am iesit iarasi pe 1.
Am pescuit cu rubi de 11,5 si 13m,pluta de 1,7g.fir de 0,13,si carlig de 14.
Am avut o combinatie de nada formata din 3kg. de betain crap(Benzar)+0,5 kg. etang noire,in care am bagat larve si viemi mari albi. Pe carlig a m pus virmi +larve.
Felicit in mod special pe fam. Lozinca,ptr. tot ceau facut ptr. noi,pe cei din baza Horgesti,pe toti participantii intrun fel sau altul la acest concurs.
Ca o remarca speciala,trebuie spus ca sau evidentiat(in afara celor deja consacrati),Toni,Bazarinca,Ignat, Simion,Dobocan,Petruta,Turcu,Scarlat si altii,care au aratat un real progres.
Multumesc lui Dumnezeu ptr.ca ma ajutat,si firmei Fish Pro,care pe langa ca a organizat excelent concursul,a dat si premii f. f. frumoase.
ps. nu uitati sa va mai antrenati !(ptr. Cupa Trabucco)
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.us