alinb scrie:
Si eu vreau sa felicit cistigatorii, a fost un concurs mult mai dificil decit m-am asteptat, am venit de joi in ideea ca putem sa ne edificam cum sta treaba, din pacate din cauza vremii nu am prea putut pescui mai nimic. Asta e, data viitoare rog organizatorii sa faca o cerere pentru vreme buna atit in antrenament cit si in concurs. Sincer si organizarea a fost OK, s-a invatat din greselile de anul trecut, totul a fost expeditiv si nimeni nu a avut de asteptat. Parerea mea referitor la pesti este ca nu au vrut sa manince, si cred ca este peste in balta, dar cum ziceau si ceilalti, sa asteptam rezultatele de la concursurile viitoare. Ne vedem in iunie tot acolo!
Asta asa este la antrenament dupa cum stiti nu s a pescuit aproape deloc,eu personal l am intrebat pe gigi dc putem intra in standuri dimineata la ora 8.00 pentru ca pana la ora 14.30 a fost vreme buna si se putea pescui ceva,dar regulamentul spunea ora 12.00 si asa a ramas.De ex.Irlandezu prinsese in antrenament miercuri vreo 20 crapi iar joi nu mai prinsese nici unul asa ca incercai sa ti dai seama de ceva,nu ca ar fi contat.....
oricum au fost 2 manse complet diferite.Personal ma consider multumit de locul ocupat dar se putea mult mai bine dar........
dupa cum stiti pe un carpodrom si norocul face parte din concurs.In ambele manse am tras pe mijloc....asta e.
Felicitari GIGI pentru tot,a fost foarte bine.
Felicitari Tudor deja nu mai este o intamplare la concursurile de crap,pe viitor voi fi mai atent la tine.
Felicitari si lui" Tudose Intamplare" care eu zic ca a castigat pe merit.
Felicitari Bulgarului de pe loc 2 care nu am inteles cum a putut sa i intre atata crap doar la match in mansa 2 fiind in sector cu mine care nu am prins nici unul.La sf mansei mi a spus cineva ca bulgarii aveau kg intregi de fui,este adevarat ?poate cineva sa confirme ?
Fir Intins !