Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 06:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 487 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TRABUCCO 2010 EDITIA A-V-A
MesajScris: 11 Mai 2010, 06:08 
Neconectat

uau! :shock: :shock: :shock: si dupa clasamentul nou sunt tot afara de pe harta :cry: :cry: :cry: :cry:

Sus

MesajScris: 11 Mai 2010, 06:17 
Neconectat

Din lista noua pe Cojocariu Florin l-ai furat cu ceva locuri. In prima mansa a fost pe 7 si nu pe 9, ceea ce inseamna ca are in total 17 puncte si nu 19.Mai eact ar trebui sa fie pe 44, ca are cea mai mare cantitate cu 17 puncte. Dar oricum te-a iertat!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 11 Mai 2010, 06:23 
Neconectat

Si eu vreau sa felicit cistigatorii, a fost un concurs mult mai dificil decit m-am asteptat, am venit de joi in ideea ca putem sa ne edificam cum sta treaba, din pacate din cauza vremii nu am prea putut pescui mai nimic. Asta e, data viitoare rog organizatorii sa faca o cerere pentru vreme buna atit in antrenament cit si in concurs. Sincer si organizarea a fost OK, s-a invatat din greselile de anul trecut, totul a fost expeditiv si nimeni nu a avut de asteptat. Parerea mea referitor la pesti este ca nu au vrut sa manince, si cred ca este peste in balta, dar cum ziceau si ceilalti, sa asteptam rezultatele de la concursurile viitoare. Ne vedem in iunie tot acolo!

Sus

MesajScris: 11 Mai 2010, 06:57 
Neconectat

alinb scrie:
Si eu vreau sa felicit cistigatorii, a fost un concurs mult mai dificil decit m-am asteptat, am venit de joi in ideea ca putem sa ne edificam cum sta treaba, din pacate din cauza vremii nu am prea putut pescui mai nimic. Asta e, data viitoare rog organizatorii sa faca o cerere pentru vreme buna atit in antrenament cit si in concurs. Sincer si organizarea a fost OK, s-a invatat din greselile de anul trecut, totul a fost expeditiv si nimeni nu a avut de asteptat. Parerea mea referitor la pesti este ca nu au vrut sa manince, si cred ca este peste in balta, dar cum ziceau si ceilalti, sa asteptam rezultatele de la concursurile viitoare. Ne vedem in iunie tot acolo!

Asta asa este la antrenament dupa cum stiti nu s a pescuit aproape deloc,eu personal l am intrebat pe gigi dc putem intra in standuri dimineata la ora 8.00 pentru ca pana la ora 14.30 a fost vreme buna si se putea pescui ceva,dar regulamentul spunea ora 12.00 si asa a ramas.De ex.Irlandezu prinsese in antrenament miercuri vreo 20 crapi iar joi nu mai prinsese nici unul asa ca incercai sa ti dai seama de ceva,nu ca ar fi contat..... :cry: oricum au fost 2 manse complet diferite.Personal ma consider multumit de locul ocupat dar se putea mult mai bine dar........ :cry: :cry: :cry: dupa cum stiti pe un carpodrom si norocul face parte din concurs.In ambele manse am tras pe mijloc....asta e.
Felicitari GIGI pentru tot,a fost foarte bine.
Felicitari Tudor deja nu mai este o intamplare la concursurile de crap,pe viitor voi fi mai atent la tine. :x :x :x :x :x :x
Felicitari si lui" Tudose Intamplare" care eu zic ca a castigat pe merit.
Felicitari Bulgarului de pe loc 2 care nu am inteles cum a putut sa i intre atata crap doar la match in mansa 2 fiind in sector cu mine care nu am prins nici unul.La sf mansei mi a spus cineva ca bulgarii aveau kg intregi de fui,este adevarat ?poate cineva sa confirme ?

Fir Intins !

http://www.pescuitlafeeder.ro/magazin

Sus

MesajScris: 11 Mai 2010, 08:57 
Neconectat

am verificat cantaririle din prima mansa si Cojocaru Florin a avut 12,73 kg in sectorul E, la scrisul de mana 2 seamana cu 0 si in graba la alcatuirea clasamentului pe sector persoana care a facut clasificarea a luat 10,73 in loc de 12,73 . eu nu am mai verificat si de aici a iesit ...

din acest motiv, pana acum am preferat sa fac singur toate cantaririle chiar daca aveati mai mult de asteptat. datile urmatoare o sa am incredere doar in ce fac eu (dar si eu mai gresesc) si o sa verific tot.

o sa revin cu noul clasament imedriat ce ajung acasa la Braila.

imi cer scuze lui Florin si tuturor celor nedreptatit,

marius birla,
om si el.

Sus

MesajScris: 11 Mai 2010, 09:18 
Neconectat

Stai linistit Mariusica, nu te-a certat nimeni, daca se intimpla la primii 10 era o problema, dar asa, ce mai conteaza 44 sau 49!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nu e nimeni suparat, doar ca mai citesc si altii care nu au fost clasamentul si sa nu se zica ca nu e bun! Asa ca nu fii stresat, e totul in regula!

Sus

Subiectul mesajului: ...brrr!... cam urata vremea...
MesajScris: 11 Mai 2010, 16:46 
Neconectat

Frumos concurs!.. chiar daca pestele nu a fost cum ne asteptam... adica des si mare.... daca spunea cineva anul trecut ca vreo cateva platici pot face diferente in clasament nimeni n-ar fi crezut!..eu personal am avut cate 3 kile de platica in fiecare mansa...
In antrenament am pescuit exact 12 minute!... dupa care a inceput furtuna...iar eu am inceput sa-l scarpin pe vecinul meu din stanga cu rubi pe la urechi!
Dupa care a fost concursul... vreme mai buna in prima zi dar cu un pic de vant pe finalul masei... in a doua zi ceva mai racoare si cu vant (moderat) mai tot timpul.
Peste putin..adica mult mai putin decat ne-am fi asteptat..si ca numar de bucati...dar si ca greutate totala. Desi crapii sunt mai mari decat anul trecut au fost mult mai putini la numar (si asta se vede in greutatile totale prinse!)..cine a nimerit 6-7 bucati a fost norocos.... Din doua una: ori nu mai este peste, ori vremea proasta ne-a jucat o festa!... viitoarele concursuri ne vor arata care este situatia....
M-am incapatanat sa dau numai la rubensian.... si nu cred ca am facut bine..
Greere...mi-ai furat pestii in mansa intai!...da' te iert ca esti baiat ca lumea!!!..sa fii iubit!
Am ramas totusi cu placerea participarii si cu placerea de a admira un adevarat maestru la match... am fost vecin de stand cu Benzar si 5 ore am tot admirat eleganta si stilul unui mare pescar. Nu stau sa va mai dau detalii pe tema asta caci cred ca o stiti cu totii: e mare Zsolt asta si gata!... nu degeaba scrie numele lui pe pungile alea....

Multumesc pentru organizare Gigi si sper sa pot veni ori de cate ori am ocazia!

In final, felicitari castigatorilor meritorii si s-o tina tot asa!...
Felicitari si celor care au pierdut ca fara ei nu se putea tine concursul!
Bravo si baiatului ala cu premiul de fair-play(.... ca eu unul nu cred c-as fi facut asa ceva) !!!
...si felicitari si mie!.... asta ca sa fiu felicitat si eu, ca ma cam indoiesc ca se va gasi altcineva sa ma felicite!

si sa ne mai vedem cu bine!

Sus

MesajScris: 11 Mai 2010, 17:04 
Neconectat
Moderator global

marius birla scrie:
din acest motiv, pana acum am preferat sa fac singur toate cantaririle chiar daca aveati mai mult de asteptat. datile urmatoare o sa am incredere doar in ce fac eu (dar si eu mai gresesc) si o sa verific tot.
marius birla,
om si el.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ps1 :( :( :( :( :(
ps2 esti si tu om, dar........... o bere si te iert :P

Sus

MesajScris: 11 Mai 2010, 18:09 
Neconectat

ba dar chiar nici o poza :o :o :o :o :o :

Sus

MesajScris: 11 Mai 2010, 18:49 
Neconectat

rame scrie:
BRAVO DORU POIANA BRAVO SIBIU , LA CEI 17 ANI AI TAI SA IESI PE LOCUL AL-IV-LEA , FARA SA FI TRAS VREUN CAP DE SECTOR SAU UN ANTECAP DE SECTOR ,E UN LUICRU DEOSEBIT . FELICITARI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Multumesc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 487 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49  Următorul

Ora este UTC [ DST ]