pescar_amator scrie:
@Nitu V Ati spus intr-un post anterior ca ar fi interesant sa stim de ce Kuzdov a avut o pauza de 1h in timpul celei de a doua zi. A avut pauza respectiva pentru ca vantul batea destul de tare si nu mai putea ajunge la vadul nadit in prima faza. A schimbat distanta la aprox 10m mai aproape si a trebuit sa astepte sa-i intre pestele pe vad.
Dupa cum a spus si Adi Suciu nu a fost pregatit sa pescuiasca la o distanta asa de mare si cu wagglere mai mari de 14g. Puterea de aruncare a match-urilor pe care le folosea era de 20g si firul Sensas de 0.187 facea aruncare si mai grea.
posibil...eu cred ca pestele a fost in larg...bulgarul a fost din prima pe solutie pe cand ceilalti nu au avut rabdarea sa le intre peste si au incercat rube. bulgarul deja avea 4 crapi si ceva maruntis -vorbim de mansa a 2-a - cand au incercat mai multi sheffieldul aproape simultan. nadirea celorlalti a deranjat vadul bulgarului care avea totusi avantajul larvelor fui in nada . a fost evident spre sfarsit ca bulgarul a avut mult peste pe vad...cand se chinuia apahidean cu crapul de 10 kg , bulgarul a scos 2 crapi cel putin , a mai avut 2 driluri tot atunci dar nu l-am urmarit pt ca filmam.
Adi suciu a stat aproape in prima mansa eu vorbesc de mansa a 2-a .