Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 03:22

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: pista de la Slatina(finala A 2009)
MesajScris: 12 Noi 2009, 10:51 
Neconectat
Moderator global

pe tine nu te intereseaza oricum 8-) 8-) 8-) . Da te convoc si pe tine si pe Tudor sa-mi fiti Runneri :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .
Sa va spun cum a fost finala de la Slatina pt mine. Eu am spus ca mizez pe crap ca altceva nu stiu, pe care l-am prins foarte bine in antrenament, dar........... locuri trase plus tehnica mea ireprosabila la babusca au fost.........
Oricum eu am spus ca daca concurentii dadeau o declaratie ca imi acorda locul 23 la finala nu ma prezentam. Asa ca m-am prezentat si am fost pe 20 :( :(

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 11:16 
Neconectat

Eu zic ca a fost o pista destul de tehnica unde ai putut sa-ti etalezi destul de bine cunostintele.
Dar mai trebuie sa recunosc ca au fost cateva standuri imbatabile pot spune.
Sa vedem ce mai zic baietii
:P

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 11:33 
Neconectat

stefan szatmari scrie:
o finala B la Slatina? :twisted: :twisted: :twisted:

pentru toti participantii la finala b fir intins si calificare usoara :oops: :oops: :oops: :oops:o sa va urmaresc cu grija .

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 11:38 
Neconectat

Corect ce zice Pami,au fost unele standuri imbatabile insa au fost si unele fara peste,standuri care au facut 3 de 1 si standuri care au facut 3 de 10.Parerea mea e ca standurile care au fost curatate nu au dat peste.Standurile bune au fost cele care au avut ceva vegetatie.Acolo a si mancat babusca,carasul mare si crapceanul,la aprox. 10-20 cm de vegetatie.Unde s-a tras cu ancora,s-a rascolit si malul,lucru fatal pentru ca pe malul acela rascolit,nu mananca pestele.

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 12:09 
Neconectat

stefan szatmari scrie:

nar fi rea ;)
poate ajung si eu in B anul care vine :roll: :roll: :roll:

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 13:09 
Neconectat

adi petrisor scrie:
stefan szatmari scrie:

pentru toti participantii la finala b fir intins si calificare usoara :oops: :oops: :oops: :oops:o sa va urmaresc cu grija .

Adi, nu fi pesimist; se vrea la Slatina dar pe o alta pista :lol:

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 16:48 
Neconectat

e tare rau pista de anul asta de la slatina

eu am picat pe standurile 26...25...26 :evil: :evil: in antrenament am avut si o zi pe standul..26 :evil: :evil: il cunosc fir cu fir....vrea cineva informatii despre el? :twisted: :twisted: :twisted:

a treia mansa a fost si tudose vecin pe 25 si pestisor pe 24.....e tare zona :twisted:

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 17:34 
Neconectat

Nu stiu cum e pista de la Slatina, dar cred ca sunt piste mult mai bune si mai echilibrate, de ex. Cernavoda, Medgidia, Calarasi, e pacat ca aceste piste nu mai sunt luate in calcul....

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 17:48 
Neconectat
Moderator global

Lazar Cristian scrie:
Nu stiu cum e pista de la Slatina, dar cred ca sunt piste mult mai bune si mai echilibrate, de ex. Cernavoda, Medgidia, Calarasi, e pacat ca aceste piste nu mai sunt luate in calcul....

sint foarte departe pentru majoritatea concurentilor.
Cristi , sa nu te amageasca faptul ca daca ai facut un rezultat bun pe o pista va fii si a doua oara la fel . Stii bine ca nu seamana un concurs cu altul si nu cred ca trebuie sa batem 800 km pina la o pista numai ca acolo mi-a mers cel mai bine . Si pina la Slatina mi sa parut o vesnicie dapai pina la Medgidia....never... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 12 Noi 2009, 18:00 
Neconectat
Moderator global

Pista de la Slatina avea peste suficient dar daca era lasata asa cu a fost . Din cauza isteriilor create de Grasu si de Rancu pe tema acestei piste , organizatorii au facut exces de zel in "curatirea" acesteia numai sa scape de gura lu` astia doi care se vaitau si-n somn ca este iarba pe pista. Acu se vaita ca-s in B... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dupa parerea mea standurile care au scapat necuratate au avut peste , cele curatate superficial (numai sa nu-l mai auda pe Rancu zbierind si care au dat oadata sau de doua ori cu mita .... :lol: :lol: :lol: ) au avut mai putin peste ...si cele curatate "sub directa supraveghere a lui Rancu si compania " au avut ..sula peste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Eu am picat prima mansa pe standul 18 unde s-au facut 3x10 puncte :lol: :lol: :lol: :lol: ...mansa a doua pe standul 16 unde a fost peste cit de cit ...si mansa a treia pe standul 30 unde a fost iar dezastru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
standurile 18 si 30 dupa statistica celor de la Bihor au fost cele mai proaste standuri si am avut "norocul" sa le trag pe amindoua :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 62 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Următorul

Ora este UTC [ DST ]