Pescuit Stationar

Acum este 15 Noi 2024, 11:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: lupta intre generatzii
MesajScris: 13 Mai 2010, 20:13 
Neconectat

ma nam vazut tre rpd sa raspunzi tu :x :x :x :x
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Sus

MesajScris: 14 Mai 2010, 20:12 
Neconectat

am auzit ca in Anglia se preda pescuitul in scoala.....e un adevarat sport national...;) comentati:)

Sus

MesajScris: 14 Mai 2010, 20:48 
Neconectat

:lol: asa ceva nu se va intampla in romania in uramatorii 100 de ani :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 16 Mai 2010, 16:46 
Neconectat

felicitari ""generatzia tanara""""............:)))) felicitari Vladutzu( locul 1....tine-o tot asha)) felicitari Giluk (locul2)----

se pare ca la Sacel astia tineri au mai mult noroc( de mai multa experientza nu poate fi vorba..`:)...) chiar dak s-au aflat din nou in minoritate..... :mrgreen: ......si in ciuda tuturor impedimentelor pe care natura ni le-a servit ( as putea spune k de obicei in ultimul timp)

kt despre p[ista sincer nu mi-am dat seama de mare lucru intrukt m-am zbatut 5 ore alaturi de Benzar si Secasiu in "Golful Nevointei""( de departe cele mai proaste standuri de pe toata pista")..... :o :shock: :lol: ......pana data viitoare ne mai antrenam pt tragerea la sorti :lol: :lol: :lol: :roll: :!: :?:

oricum o noua pista aproape de casa e binevenita oricand, iar lucrurile probabil ca se vor mai perfecta in timp... ;) !!!!!!!!!!

Sus

MesajScris: 16 Mai 2010, 17:13 
Neconectat

Buna Ziua Prieteni
sint tatal lui G.Bogdan si pot sa va confirm varianta ca toate eforturile sint facute cu sacrifici din partea parintilor,cel putin la noi. Bogdan in 2006 afost vicecampon national la tineret, in 2007si 2008 nu a participat fiind plecat din tara,in 2009 la primul concurs locul II(Cupa Profimix).Acum in 2010 Cupa Trabucco (loc 14) si nu stiu daca mai poate face un concurs.(am vrea mai multe dar nu e posibil)
Am incercat cu mai multe persoane o sponsorizare dar fara rezultate inafara de cele verbale,poate nu am vb.cu cine trebuie si nu astept mult doar un ajutor modest de nada,sau dotare la care inca mai e nevoie de cite ceva.
Oricum vom continua cit este posibil.
Va multumesc !!!!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 15 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2

Ora este UTC [ DST ]