Pescuit Stationar

Acum este 25 Noi 2024, 06:20

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 163 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Campionatul Mondial din Spania(iunie 2010)
MesajScris: 20 Mai 2010, 12:47 
Neconectat

Salut Adi ,
esti din 90 in competitii , de ce nu a facut nimeni un proiect sa atraga bani ptr echipa Romaniei ?Eu asta am dorit sa nu mearga numai cei care au bani ,imi era mai usor sa scot niste bani din buzunar , dar nu mi se parea normal ptr ca reprezint Romania .Cit despre alcatuire , echipa se formeaza din primii 3 clasati , iar ceilalti vin la invitatia campionului .Eu sunt 1 , Benzar 3 , Nutzu din cite am aflat eu e pe picior de plecare si a vindut si sculele(era 2 ) ,pe Rancu l-am invitat ptr ca este un pescar bun , Dragos la fel , a mai fost Hotca care din pacate a renuntat si l-am inlocuit cu Petrisor , care ne-a sustinut de la inceput impreuna cu Brola chiar daca nu era in echipa , cu Asociatia lor Fir intins prin care derulam sponsorizarile .Fac precizarea din nou ,echipa S-A FORMAT ptr a merge pe banii nostrii , faptul ca eu am gindit un proiect prin care am atras fonduri asta e mult mai bine , iar cei care ne-au sponsorizat au avut incredere in noi si nu dupa cum sugerezi tu ca ar fi sponsorizat pe oricine si erai tu cel indreptatit sa fii sponsorizat .
Loc este ptr toata lumea , mergeti la sedinte si statuati reguli precise , dar atita timp cit AGVPS ROMANIA ne plateste cu greu doar taxa de participare , nu prea are niciun cuvint de spus .
Apropo , la echipe in Polonia nu merge nimeni si e pacat , tot respectul ptr baietii de la Bihor , dar daca le-a murit Directorul nimeni nu a mai incercat nimic . Mai este timp , poate reusiti , va doresc fir intins .

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 12:51 
Neconectat
Moderator global

Tibi scrie:
Nici o problema...se pot strange 20 de doritori...deci dupa cate stiu,de drept sunt primele 3 locuri din campionat iar trei se aleg in cazul in care nu sunt mai multi care ar dorii sa participe.De ex. anul trecut din cauza unor probleme nu am putut sa merg in Olanda si m-am chinuit 3 zile sa caut un inlocuitor...S-a oferit sa mearga Pami bin cele din urma pe banii lui binenteles...La fel si anul asta tot pe banii nostrii trebuia sa mergem, doar ca dupa ce s-a hotarat cine sa mearga am inceput sa umblam dupa sponsorizari...deci nu vad nici o problema ca sa isi doreasca cat mai multi sa prinda echipa nationala dar in cazul in care nu reusesc sa stranga sponsorizari va trebuii sa se autofinanteze...

in afara de Benzar care sint aia din primele trei locuri ????????? Eugen a participat anul trecut in Olanda pentru faptul ca a iesit campion national ...sau iesi odata campion national si mergi la mondiale de cite ori vrei . Tu , Dragos si Grasu pe ce criterii ati fost alesi ????....merituosi divizionari B :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Noroc cu bunicii si parintii care platesc bilete de avion :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 12:54 
Neconectat
Moderator global

Gresit Eugene ! Tu nu ai dreptul sa inviti pe nimeni ...ca nu-s onomastice aici , iar tu pentru locul 1 ai fost in Olanda . Capitanul de echipa alege . Problema este ca nu se stie cine numeste capitanul de echipa ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 13:05 
Neconectat

Ba, va roade tare...Eugen a mers anul trecu pentru-ca a trebuit sa reprezinte anul trecu cineva si Romania in Olanda....si cand v-am intrebat daca vreti sa mergeti nu l-am auzit pe vreunu sa se inghesuie...acuma cum ati auzit ca ii loc de sponsorizari cum sariti....deci ca sa va explic cum ii regula....primi trei sunt de drept dar pentru anul urmator....anul trecut trebuia sa merg eu fiind-ca iesisem campion national in 2008...deci anul asta de drept erau Eugen cu Nutu si Benzar....Si daca tot ar exista un capitan,acela ar fi Benzar...este doar parerea mea...si el exista daca nu sti...doar ca nu ii scriptic....dar ii posibil ca de la anu sa fie si scriptic

P.S. Dupa mintea voastra ar fi fost mai bine ca anul trecut Romania sa nu fie reprezentata de nici o echipa in Olanda....Acusa intrebati ce a cautat Hotca sau Prissecaru acolo....Va mai spun odata....Ideea ii ca Romania sa fie reprezentata in fiecare an sub orice forma la un campionat mondial....sau vreti ca sa ajunge iara pe vremea lui Vijelie cand se mergea la mondiale o data la 3 ani

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 13:53 
Neconectat

Ceau Adi ,
nu-i cu suparare , dar inca sunt campionul Romaniei , avantaj eu ca se desfasoara Campionatul Mondial inainte de finala A , iar anul trecut am fost pe banii nostrii in Olanda :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 14:23 
Neconectat

Pe mine nu m-a intrebat nimeni nimic , de mine se roaga sa merg numa cand nu sunt bani.
:)))
In rest no comment ;)

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 14:26 
Neconectat
Moderator global

Calm , baietii... Ca cineva reprezinta Romania , este perfect.Discutia este cine este acel (acei) cineva si cum sunt alesi. Daca se autofinanteaza , no problem , daca este vorba de sponsorizari , no problem.Dar este vorba de niste criterii care trebuiesc stabiliote pentru desemnarea componentei.De sponsorizat , sa fim seriosi , depinde cine pe cine sponsorizeaza... Si eu ma pot sponsoriza pe mine si pe amicii mei...
Hai , mai ganditi , chiar este o echipa cu adevarat reprezentativa??? ;)

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 14:41 
Neconectat
Moderator global

Biltac Eugen scrie:
Ceau Adi ,
nu-i cu suparare , dar inca sunt campionul Romaniei , avantaj eu ca ... :mrgreen: :mrgreen:

Din asta inteleg ca ai un "program de sustinere a echipei" , dar echipa se face pe baza de merite deosebite(invitatii , cumetrii , etc-uri). Suna corect? Asigurati finantarea echipei nationale , care va va reprezenta , dar o facem cum stim noi... Adica , voi platiti , ca de cheltuit , cheltuim noi. ;) Cred ca este nevoie de putina decenta , Eugen.
Vrei cu adevarat sa-ti spun eu cine consider ca ar merita sa alcatuiasca echipa? ;) Dar ar insemna sa fi cel care se zbate sa atraga sponsorizari pentru cei care merita cu adevarat si nu-i prea roza chestia asta.Din pacate , cei care ar merita sa reprezinte Romania nu au bani.
Acum , numai de bine.

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 15:01 
Neconectat

alintudose scrie:

Din pacate , cei care ar merita sa reprezinte Romania nu au bani.
[/quote]

si anul asta trebuie sa stau acasa :( :( :( :( :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 20 Mai 2010, 15:07 
Neconectat
Moderator global

N-ai inteles nimic nici de data asta , greere... tu doar n-ai bani... :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 163 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  Următorul

Ora este UTC [ DST ]