Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 07:38

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Salut tuturor pescarilor
MesajScris: 18 Mai 2010, 12:11 
Neconectat

Sall tuturor.. cine imi poate spune si mie daca as putea sa combin nada MAROS cu nada BENZAR ceva pentru caras si crap ?? imi spuneti va rog :D??
si care ar fi acele nade.. ex [benzar mix special concurs cu maros special feeder am dat un exemplu oricum am zis o prostie acum cred. :D... sunt pescar si eu de cateva luni si as vrea sa aflu deoarece am un concurs pe balta de la adea :roll: si akolo este numai caras si crap] Va multumesc. !

Sus

Subiectul mesajului: Re: Salut tuturor pescarilor
MesajScris: 19 Mai 2010, 12:53 
Neconectat
Moderator global

2 Mix Carpa si un Suprem Master , umectate cu TTX , putin aditiv(poti pune Benzar) ;) .

Sus

MesajScris: 19 Mai 2010, 13:37 
Neconectat

3 kg baza crap de la benzar cu un ttx benzar plus un likid baza crap benzar.garantat e buna combinatia.

Sus

MesajScris: 19 Mai 2010, 16:24 
Neconectat

:lol: 3 kg benzar betaina + 2 conserve bonduelle porumb dulce + aprox 300 gr canepa fiarta+ aprox 500 gr ttx + aroma lichida porumb benzar.
aroma dizolvata cu ttx ...de la bonduelle arunci zeama ...umectezi cu zeama de canepa fiarta.

Sus

MesajScris: 21 Mai 2010, 21:30 
Neconectat

Amesteca in bac cat mai multe tipuri de nada de la cat mai multe firme si o sa obtii o nada net superioara fata de fiecare dintre cele amestecate. Nada care o obtii prin amestec are de la fiecare nada cate ceva special lucru care o face net superioara.Numai bine. Mircea13

Sus

MesajScris: 22 Mai 2010, 11:38 
Neconectat

@Mircea13
Asa este. Pune si ciorba si mancarea de fasole si placinta de mere si berea/vinul/sucul in acelasi vas si mananca direct de acolo. Poti ?
Sper ca glumesti si induci omul in eroare. Macar pune niste zambareti :lol:
Catalin

Sus

MesajScris: 22 Mai 2010, 12:35 
Neconectat

teoretic mircea are dreptate pt ca pui spe mi de ingrediente la un loc practic amesteci aromele si multe componente care nu sunt compatibile unele cu altele si nu mai iese nimic bun :(

Sus

MesajScris: 22 Mai 2010, 17:26 
Neconectat

Tot teoretic ar trebui sa stii macar aproximativ componentele nadelor pe care le amesteci, dar si modul cum se comporta in apa, altfel nici macar teoria nu tine.
De cate ori ai combinat mai mult de 2 nade de la producatori diferiti (eventualul pamant, ttx sau pv1 nu se pune) ?
Cred ca raspunsul corect la intrebarea initiala (exceptand retetele date) era urmatorul: poti umecta separat 2 pumni de nada de la Maros si Benzar, faci cate un guguloi din fiecare si il arunci intr-un vas cu apa si vezi cum se comporta; combini apoi cele doua nade procedezi la fel si daca iti convine cum se comporta le poti folosi.
Cred ca nici macar din gama lui Benzar, care este lunga cat o zi de post (diversitatea nu este rea), nu poti combina mai mult de 2-3 nade diferite.
In afara de combinatia rama-viermusi, vierme-pufulete, vierme-porumb de pe ac, carcaletele nu este bun, nici macar la bautura :lol: :lol: :lol:

Catalin Mateescu

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 8 mesaje ] 

Ora este UTC [ DST ]