Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 09:27

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Mondiala U22 Italia
MesajScris: 01 Iun 2010, 15:37 
Neconectat

FELICITARI!!!
Bucurati-va de super exerienta asta si nu uitati ca pana la urma, orice ar carcoti oricine, reprezentati Romanica!

PS eu inca ma zagariu pe ochi ca nu s-a putut la mine

Sus

MesajScris: 01 Iun 2010, 18:44 
Neconectat

Felicitari...."va tin pumnii"... ;)

Sus

MesajScris: 01 Iun 2010, 19:38 
Neconectat
Moderator global

BabaJosif scrie:
alintudose scrie:
Giluk1 scrie:
de curios!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pune-ti pofta in cuia , mai invata , dar urgenta majora la tine este sa-ti schimbi "profesorul"... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cauta o profesoara , ca ai varsta... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nu fi rau alin :lol: :lol: :lol: cine ii profesoru lui cumva..... :twisted:

De un an tot il invat ce sa faca , da' nu vrea... :( :( :( :(

Sus

MesajScris: 01 Iun 2010, 20:17 
Neconectat

Logic ca nu vreau sami schimb profesorul!!(singurul care ma ajuta restu ..... :arrow: )
PS:...

Sus

MesajScris: 02 Iun 2010, 19:01 
Neconectat

Giluk1 scrie:
Logic ca nu vreau sami schimb profesorul!!(singurul care ma ajuta restu ..... :arrow: )
PS:...

:lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 02 Iun 2010, 21:21 
Neconectat

Bravo copii!!!!!!!(e naspa ca scriu asa ,dar am dublu ca varsta).Pe 3 dintre voi va cunosc binisor si ma bucur de vointa,dorinta si darzenia voastra.Faceti eforturi sa vina si Levi in spatele vostru.Cred ca daca mergeti in formula asta:Benzar,Levi,dl-Poiana, Gigi Crainic si sunteti cuminti si ascultatori veniti cu un rezultat mare!!!Dupa 2 participari la mondialele feminine ca si carator de bagaje va pot sfatui sa fiti :ECHIPA.Daca tot lotul care mergeti acolo o sa va intelegeti bine si cei mici o sa ascultati de cei mari care merg cu voi o sa bateti EUROVISION-UL care a facut un 3(atentie:tot o echipa a fost acolo-nu doar cei de pe scena!!!).Deci eu personal va astept cu un locul 2 mondial acasa.Nu va mai interesati prea mult ce-i pe acolo daca aveti asa oameni cu voi.

Sus

MesajScris: 03 Iun 2010, 08:35 
Neconectat

Florin Lozinca scrie:
Bravo copii!!!!!!!(e naspa ca scriu asa ,dar am dublu ca varsta).Pe 3 dintre voi va cunosc binisor si ma bucur de vointa,dorinta si darzenia voastra.Faceti eforturi sa vina si Levi in spatele vostru.Cred ca daca mergeti in formula asta:Benzar,Levi,dl-Poiana, Gigi Crainic si sunteti cuminti si ascultatori veniti cu un rezultat mare!!!Dupa 2 participari la mondialele feminine ca si carator de bagaje va pot sfatui sa fiti :ECHIPA.Daca tot lotul care mergeti acolo o sa va intelegeti bine si cei mici o sa ascultati de cei mari care merg cu voi o sa bateti EUROVISION-UL care a facut un 3(atentie:tot o echipa a fost acolo-nu doar cei de pe scena!!!).Deci eu personal va astept cu un locul 2 mondial acasa.Nu va mai interesati prea mult ce-i pe acolo daca aveti asa oameni cu voi.

Salut Florin,
Nui nici o problema ca neai facut copii,iti dorim multi ani mai departe in sanatate :mrgreen: :mrgreen: din formula lai uitat pe Radu Prisacaru care va fi si el prezent.Dorim sa lucram ca o echipa si sa nu avem certuri sau individualitati mergem ca o echipa, vom fi ca o echipa,uniti,luptatori si cei mai important ASCULTATORI de oameni din spate :mrgreen: echipa e formata din concurenti buni si care au vointa de a face o figura frumoasa in italia.Ii multumesc public lui Tica care deja se straduieste sa ne dea informati de pe pista si ne ajuta cu informati proaspete nu ramane fara multumire..... ;) ;)

Sus

MesajScris: 03 Iun 2010, 10:25 
Neconectat

Acum am vazut ca vine si Radu si sunt mai convins ca veniti cu un rezultat mare.

Sus

MesajScris: 04 Iun 2010, 06:21 
Neconectat

Bravo baieti ,
asta e calea de urmat , daca aveti dorinta sa participati nu asteptati prea mult ajutor de la AGVPS.
Bravo Dlui Poiana si firmei Energofish . Pescarii cu care va veti confrunta nu au nimic in plus fata de voi , doar ceva mai multe concursuri si o alta sustinere . Aveti linga voi pescari experimentati , ascultatii si va fi bine . Va dorec fire intinse si sa veniti cu o clasare cit mai buna !

Sus

MesajScris: 04 Iun 2010, 10:33 
Neconectat

baieti recomandarea mea e sa va luati clonc la voi :lol: :lol: :lol: :lol: acolo se cam prinde somn ;) ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
otto esti din giurgiu le ai cu somnii bagate delegat :lol: :lol: :lol: :lol: ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Următorul

Ora este UTC [ DST ]