Florin Lozinca scrie:
Bravo copii!!!!!!!(e naspa ca scriu asa ,dar am dublu ca varsta).Pe 3 dintre voi va cunosc binisor si ma bucur de vointa,dorinta si darzenia voastra.Faceti eforturi sa vina si Levi in spatele vostru.Cred ca daca mergeti in formula asta:Benzar,Levi,dl-Poiana, Gigi Crainic si sunteti cuminti si ascultatori veniti cu un rezultat mare!!!Dupa 2 participari la mondialele feminine ca si carator de bagaje va pot sfatui sa fiti :ECHIPA.Daca tot lotul care mergeti acolo o sa va intelegeti bine si cei mici o sa ascultati de cei mari care merg cu voi o sa bateti EUROVISION-UL care a facut un 3(atentie:tot o echipa a fost acolo-nu doar cei de pe scena!!!).Deci eu personal va astept cu un locul 2 mondial acasa.Nu va mai interesati prea mult ce-i pe acolo daca aveti asa oameni cu voi.
Salut Florin,
Nui nici o problema ca neai facut copii,iti dorim multi ani mai departe in sanatate
din formula lai uitat pe Radu Prisacaru care va fi si el prezent.Dorim sa lucram ca o echipa si sa nu avem certuri sau individualitati mergem ca o echipa, vom fi ca o echipa,uniti,luptatori si cei mai important ASCULTATORI de oameni din spate
echipa e formata din concurenti buni si care au vointa de a face o figura frumoasa in italia.Ii multumesc public lui Tica care deja se straduieste sa ne dea informati de pe pista si ne ajuta cu informati proaspete nu ramane fara multumire.....