Vasile,din pacate
eu nu am inceput si sfarsit de sezon ,aici,este pescuibil 12 luni pe an,+ca este mai bun pescuitul pe timp de iarna decat pe vara,adica kg de peste cresc simtitor vb la babusca ,hybrizi si platica,ca la crap scad
.Cate instalatii am ,un pic peste 160 ,si cresc simtitor,caci, ala era targetul la rbs-ul cu 3 kituri si de o vreme am una cu 4 kituri.Ce fac cu atatea
la inceput m-am intrebat si eu
dar viata m-a invatat ...cel putin in cadrul clubului unde activez ,avem 4 pe canal(ala pana la 1,5m cu curgere usoara)4 pe lac natural adancimi de 2-6m,4 pe rau (curent relativ puternic, plute cralluso 10-20g Torpedo,Shark si normale 4-8g) si 4 pe artificiale(crapi,lini,platica,babusca) unde fiecare lac este cu specificul lui ,asta pe un an intreg ,impartite in 2 ligi + cele de antrenament pe locurile respective + concursori Open+cu echipa clubului+ mai nou asist pe 2 membrii ai clubului ,in tentativa lor de a re-accede in reprezentativa Irlandei,+++din pacate anul asta numai cupa Trabucco in rom. anul trecut am avut 3 in rom.,adica respir si traiesc din pescuit ,pacat ca intre timp mai tre sa merg si la servici
.Astazi, din pacate nu sunt int-o dispozitie buna,de abia am fost banat pe un forum
si nu am inteles de ce
dar promit ca maine fac un efort si iti explic ce principii folosesc, in alcatuirea liniilor,e simplu ,mai mult, e un exercitiu de gandire,apoi practica vine de la sine