Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 21:27

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 157 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA NATIONALA BAIETI U22 PE SACEL 4
MesajScris: 13 Iun 2010, 16:58 
Neconectat

Eu am aflat miercuri, la antrenamentul de la interjudeteana ... ce pot sa spun, am aruncat o gramada de bani pt un concurs cu 5 oameni din care se califica 6, ca sa aflu in ultimul momemnt ca oricum nu am nici o sansa sa ajung la finala. Si am si zis pas finalei de feeder :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

MULTUMESC DOMNULE Ionescu

Sus

MesajScris: 13 Iun 2010, 17:00 
Neconectat

si fara Alex ... o sa fim 14 ... ce finala ... :roll:

Sus

MesajScris: 13 Iun 2010, 17:05 
Neconectat

alex gavan scrie:
Eu am aflat miercuri, la antrenamentul de la interjudeteana ... ce pot sa spun, am aruncat o gramada de bani pt un concurs cu 5 oameni din care se califica 6, ca sa aflu in ultimul momemnt ca oricum nu am nici o sansa sa ajung la finala. Si am si zis pas finalei de feeder :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

MULTUMESC DOMNULE Ionescu

SI pe el il doare in cur de voi. Acum poate va invatati minte sa luati atitudine anul viitor. Sa nu-si mai bata joc lumea de voi...

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 13 Iun 2010, 17:12 
Neconectat

sapsiluap scrie:
si fara Alex ... o sa fim 14 ... ce finala ... :roll:

foarte putini is in finala asta nu e bine.Alex lasa ca la anu facem altfel numa sa ne sustina si cei mai mari ca din pacate degeaba latram noi daca cei mari nu ni se alatura :( :(

Sus

MesajScris: 13 Iun 2010, 22:55 
Neconectat

Chiar asa...da cine-i Ionescu!!!!! asta ...sa schimbe data la un concurs in functie de ...nuntile lui...Profeeee!!!...te superi pe mine..sau nu...dar asta e!!!!...copiii astia ,au un CM mondial de tinut in anul asta ...si le trebuie liniste si concentrare...nu!!!....(ca la seniori!!!)...asa ca eu iti propun sa ...renunti...ca si delegat pe zona... la acest concurs...daca nu poti onora ,acea data....si sa se ocupe TUDOSE...ca tot i pe aproape...si nu are ce face...sau daca si asta se da, bolnav...cred ca si D-nul Poiana....ar putea face serviciile....eu zic ca cel mai bine e sa le dam copiilor ...linistea de care au nevoie...sa se pregateasca de un ..Mondial ...ca si o echipa completa.Ce zici ...Profe!!!...ne educam ..insine...in asa fel incat interesul comun...sa predomine... :oops: :oops: ;) ;) :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 14 Iun 2010, 04:50 
Neconectat

alem scrie:
da asta era data initiala din calendar dar am inteles ca din anumite motive la unul dintre reprezentantii agvps nu se poate acea data si s-a modificat dupa cum a spus domnul dalacu;
deci data e 8-11 iulie finala sperante

REPET:

Poate am inteles eu gresit !!! In calendarul si graficul meu de pista, apare data de 8-11.07

Dar poate nu am inteles eu bine. Hai sa verificam azi, inca o data ! Si ne auzim deseara, pentru a nu lasa loc unei discutii nefondate !!!

Michel D., adm.balti.

Sus

MesajScris: 14 Iun 2010, 19:36 
Neconectat
Moderator global

BabaJosif scrie:
sapsiluap scrie:
:shock: :shock: :shock: bine ca nu am aflat ca e sapt vit... :roll:

asta e Profe are nunta si nu vrea sa lipseasca.Dar lasati ca la anu facem altfel :mrgreen: :mrgreen: contactatima pe ptivat echipa ca iar mancati :mrgreen:

Cam batran sa se insoare acum... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 14 Iun 2010, 21:38 
Neconectat

referitor la schimbarea datei ma pot pronunta doar in felul urmator.e doar o parere persoanala si nu se vrea a se crede ca am ceva cu vreo persoana, dar sincer cred ca daca se vroia luata aceasta decizie primii care trebuiau intrebati de disponibilitatea de a schimba data din calendar erau cei de la ajvps-ul local care cu siguranta vor avea ceva de spus in organizare. daca ei nu puteau ce se intampla???
ca idee nu e frumos si bine sa pui omul in fata faptului implinit si cum zicea cineva mai sus nu poti muta 50 de oameni dupa unul singur.e cam ......
sa ne vedem cu bine la finala si ca va fi totul frumos si va multumii pe toata lumea

Sus

MesajScris: 15 Iun 2010, 15:37 
Neconectat

si pana la urma...in ce data ii finala??

Sus

MesajScris: 15 Iun 2010, 15:48 
Neconectat

8-11 iulie

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 157 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5 ... 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]