Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 09:20

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Mondiala U22 Italia
MesajScris: 05 Iul 2010, 17:11 
Neconectat

Vi se pare normal sa faceti antrenament tocmai acolo ? cand dupa 2 zile aveti/avem finala acolo !!! Puteati gasi alta locatie..nu vreau sa fie cu suparare...dar nu mi se pare corect fatza de restul concurentilor care o sa participe la finala.

Sus

MesajScris: 05 Iul 2010, 17:14 
Neconectat
Moderator global

Nu te opreste nimeni sa faci si tu antrenament acolo :!: Parerea mea. Si e o absurditate sa interzici sa faca antrenament acolo.

Sus

MesajScris: 05 Iul 2010, 17:14 
Neconectat

De ce sa nu se natreneze acolo?? Care e problema?? Nimani nu te opreste sa stai 2 luni pe balta sa te antrenezi...

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 05 Iul 2010, 18:17 
Neconectat

Jo1nT scrie:
Vi se pare normal sa faceti antrenament tocmai acolo ? cand dupa 2 zile aveti/avem finala acolo !!! Puteati gasi alta locatie..nu vreau sa fie cu suparare...dar nu mi se pare corect fatza de restul concurentilor care o sa participe la finala.

Stai linistit ca pe baba iosif poti sa il lasi si 40 de ani inainte ca tot nu intelege nimic ;)

Sus

MesajScris: 05 Iul 2010, 18:48 
Neconectat

Poiana Doru scrie:
Jo1nT scrie:

Stai linistit ca pe baba iosif poti sa il lasi si 40 de ani inainte ca tot nu intelege nimic ;)

:lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

Sus

MesajScris: 06 Iul 2010, 10:39 
Neconectat

Nici nu ma asteptam la alt raspuns...E ceva tipic pentru unii ....

Sus

MesajScris: 06 Iul 2010, 16:29 
Neconectat

Jo1nT scrie:

Eu zic sa mergi la AGVPS si sa-i rogi frumos sa scoata antrenamentul oficial iar pe balta pe care se va organiza finala sa fie interzis pescuitul cu minim o luna inainte de finala voastra. Ce zici, iti convine ideea asta?
Nu vezi ca vorbesti prostii? Ce legatura are una cu alta?? E balta privata, baietii merg acolo, platesc taxa si pescuiesc, lucru pe care nu ti-l interzice nimeni. Acum ca ei il considera antrenament pentru mondiale e problema lor, la fel cum e problema lor ca se antreneaza in ziua dinaintea finalei. Same shit...

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 06 Iul 2010, 16:34 
Neconectat

Nu stiu de ce deranjeaza ca se pescuieste pe pista din timp. Este benefic. Ca fapt divers la mondiale se fac doua antrenamente pe zi timp de 5 zile, cu limitarile de nada cunoscute. Asa ca nu mi se par justificate afirmatiile dvs., poate dezvoltati sa intelegem.

Sus

MesajScris: 06 Iul 2010, 19:50 
Neconectat

Ideea acestui topic este alta.Daca aveti idei constructive,pentru sprijinirea baietilor de 18-22 de ani,va rugam sa interveniti.Daca nu mai ales pentru cei care nu cauta hartza pentru prima oara..........va rugam schimbati programul.O sa citez de pe alt forum,ideea deschiderii acestui topic:

Am fost solicitat din mai multe parti de a da relatiile pe care le am fata de conditiile de competitie. Postez aici pt. toti concurentii care ne vor reprezenta tara. Fara a se face speculatii de alta natura.

PISTA:
este o placa de beton usor inclinata, care face posibila o pozitionare fara probleme in stand.
Pista este mult prelungita sub apa si trebuie tinut cont a se evita orice zgomot pe placa care produce inevitabil gonirea pestelui. Zic, poate si din cauza existentei somnilor, pestele este foarte precaut.
Sfatuiesc ca sa se poarte incaltaminte adecvata, sa nu se arunce minciocul pe placa sau galeata de nada, etc...
apa curge insesizabil, adancimea medie la 13m cam 3m.

PESTII:
in general se prinde platica mica dar intra si carasi destul de mari800-900 chiar si la kil.
Rar intra crap.
Pestele este foarte rafinat referitor la nade.
Este foarte important ca scoaterea pestelui sa se faca cu priceperea necesar de a nu indeparta pestele sperios de pe nada.

NADE-NADIRE
nadele trebuie concepute pt pestii tinta. Se foloseste nada curata, macinis, si nada formata din pamant cu fouillies.
Nadirea grea se face normal la inceput cu mana, apoi se intretine nadind cu portii mici de pamant cu fouillies.
Sa se caute modalitatea de a se nadii foarte subtil, evitand zgomotele de orice natura.

LINII
fire de 0,12 cu terminal de 0,10mm. Plute alungite cu antena de fibra foarte fine. Exelent se comporta FISSERO- milo.
Trasaturie sunt f subtile. Asadar trebuie plute cu antene neflotabile. Se pot utiliza si linii mai subtiri, dar exista riscuri. Primul risc este acela ca pestele sa intre in nada dupa intepare...
plumbajul se face: de la capatul terminalului in sus cca 30 cm se face bulk din 3 alice sub bulk echidistant 3 alice nr 8. plutele intre 0,75 si 3 grame.
Carligul care s-a dovedit ca fiind cel mai eficace, milo seria A nr 16-18, pe carlig 3-4 larve.

SELECTIA PESTILOR.
Pt a putea face cel mai bine acest lucru trebuie pescuit pe 13m. Este indicat a se incerca la antrenament pescuitul cu vierme mort la carlig. De cele mai multe ori acest procedeu a dat rezultate, platici si carasi mari.
Se poate pescuii si cu mai scurt, dar in aceasta pozitie intra mult peste mic 20-30 gr, platica si carasei.

Este bine ca sa se controleze fundul firul sa stea pe fund cam 4-5 cm.
Este indicat pescuitul cu rube foarte usoare.
Este posibil sa fie si vant. Eu am avut parte de asa ceva acolo.
Daca mai sunt intrebari, va stau la dispozitie.
Erea deosebit de bine daca in lot se gasea o persoana macar care sa fie vorbitor de limba italiana.
Caut si incerc sa postez ceva poze.

Sus

MesajScris: 08 Iul 2010, 00:07 
Neconectat

RaduDan scrie:
Jo1nT scrie:

Eu zic sa mergi la AGVPS si sa-i rogi frumos sa scoata antrenamentul oficial iar pe balta pe care se va organiza finala sa fie interzis pescuitul cu minim o luna inainte de finala voastra. Ce zici, iti convine ideea asta?
Nu vezi ca vorbesti prostii? Ce legatura are una cu alta?? E balta privata, baietii merg acolo, platesc taxa si pescuiesc, lucru pe care nu ti-l interzice nimeni. Acum ca ei il considera antrenament pentru mondiale e problema lor, la fel cum e problema lor ca se antreneaza in ziua dinaintea finalei. Same shit...

Din cate stiu...pe Sacel 4 se tin doar concursuri...daca vroiau sa se antreneze puteau si pe alte balti....Sincer nu ma astept la prea multe de la unii....asa ca sa o lasam asa cum e. E cum ziceti voi

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 23  Următorul

Ora este UTC [ DST ]