Pescuit Stationar

Acum este 02 Noi 2024, 03:18

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 157 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: FINALA NATIONALA BAIETI U22 PE SACEL 4
MesajScris: 11 Iul 2010, 15:29 
Neconectat

RaduDan scrie:
Felicitari Vlad din nou, ai meritat victoria si nu uita sa nadesti mai la dreapta :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Asa-ti trebuie...deci ti-a scos si tie ..."peri albi"...mersi si de la mine pentru ajutor ;) .Raman dator. ;)

@LuciP...am sa ma revansez...promit solemn...am sa-ti scriu ...un "roman" ;) ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 11 Iul 2010, 16:04 
Neconectat

Felicitari tuturor concurentilor,in special celor de pe podium,si organizatorilor!

Sus

MesajScris: 11 Iul 2010, 16:12 
Neconectat

Felicitari Tica jr :D :D si organizatorilor :D

Sus

MesajScris: 11 Iul 2010, 16:21 
Neconectat

Bravo Tica jr! bravo Paul!

Sus

Subiectul mesajului: FINALA NATIONALA BAIETI U22 PE SACEL 4
MesajScris: 11 Iul 2010, 17:00 
Neconectat

Ce vom face pe SACEL 4, in timpul ramas in luna iulie ?!

1. Scoatem fitofag. Dam cu un navod de 200 de m, intr-o echipa de 8 oameni. Vom avea nevoie de voluntari.
2. Totalul pestelui scos din balta, va fi inlocuit cu aceeasi cantitate de crap de 1 - 1,5 kg.
3. introducem al 3-lea peste: rosioara.
Organizam un concurs cu premii pe SACEL 3, in saptamina imediat-urmatoare intoarcerii campionilor mondiali din Italia. (adica 28-29 iulie). Concurs cu balta inchisa, nu mai pescuieste nimeni pe balta 3 atunci. Invitati doar pescari adevarati, cu recomandare verificata.

Se vor da premii. I,II si III, in bani. O masa la foc de tabara, in fiecare seara. Se scoate doar rosioara si caras mare. Se colecteaza dupa ce s-a cintarit, apa curata si imediat cu ATV-ul pe lacul 4, PISTA DE STATIONAR.

Dar multumim, cu aceasta ocazie, tuturor celor care au participat la FINALA NATIONALA U22. Cu un loc pe podium sau fara. A fost o onoare sa va gazduiesc. De la voi am ce invata. Poate si voi, ceva, de la noi. Dar sigur, balta a avut posibilitatea sa ne arate capriciile ei. A fost o incercare, pe care unii o vor uita mai greu !

Michel D., adm.balti.

Sus

MesajScris: 11 Iul 2010, 17:29 
Neconectat

Felicitari tuturor participantilor ! Tica jr. pescuiesti mai bine decat cantaresti :P :P
PT Tica senior ----- TE INVIDIEZ :twisted: ..... si te felicit din toata inima :mrgreen: :mrgreen: !

Sus

MesajScris: 11 Iul 2010, 17:34 
Neconectat

Felicitari Vlade!! felicitari la toti participanti!!!!!!!!!111

Sus

MesajScris: 11 Iul 2010, 18:09 
Neconectat

Felicitari Vladutzu!!! Sa te bucuri, este victoria ta!!!
Felicitari Ticairlandezu', poate eu sunt printre cei putini care stiu cum te simti (l'am facut pe taicameo sa planga de vreo 2 ori :) )
Am vazut la aceasta finala cativa baieti cu potential, care cu multa munca pot reusi sa ajunga sus.
Trecand pe la multi prin spate sau chiar ajutandu'i cu un sfat, am observat ceva care mie personal nu mi'a placut. Parca aveati doua pe stanga. Sfatul meu este sa mergeti la pescuit, caci numai asa veti reusi sa pescuiti bine si atunci cand iesiti din stand sa fiti multumiti de voi si de pescuitul pe care l'ati facut.
Vreau sa spun ca am fost impresionat de unitatea de care au dat dovada baietii care vor reprezenta Romania saptamana viitoare la mondiale chiar daca a fost un concurs individual. Bravo Vladutz, te'ai integrat repede chiar daca nu esti de mult printre ei.
Felicitari Paul, felicitari Cristian!
Sa nu uitati sa mergeti la pescuit din placere, pescuitul nu se reduce la competitie!!!

Sus

MesajScris: 11 Iul 2010, 19:15 
Neconectat

Noi ca organizatori va multumim ptr aprecierile dvs si speram ca ne-am ridicat la un nivel cat de cat , avand in vedere ca ptr noi este prima finala organizata.Va asigur ca ptr mine personal a fost o experienta extraordinara si am invatat din mers multe.
Noi ne bucuram ca v-ati simtit bine la noi la Sibiu si cu siguranta va asteptam si cu alte ocazii.
Intr-adevar echipa de mondiale arata ca sunt uniti si aste e f bine.
Ce pot spune despre concurenti avand in vedere ca am trecut pe la fiecare de nu stiu cate ori este faptul ca pe langa unii care au venit cu insotitori si drept urmare au avut un creier limpede langa ei, ceilalati singuri sunt de apreciat ptr curajul de a veni singuri, dar s-a vazut lipsa mintii limpezi.
vladutzu, paul ispas, baba iosif,doru poiana sfatul meu este sa va organizati partidele de pescuit in cel mai mic detaliu daca vreti sa aveti rezultate.exista destula presiune inaintea unui concurs nu cred ca aveti nevoie de inca una suplimentara ca va lipseste nada sau alte accesorii de nelipsit in trusa unui pescar de nivelul vostru.
nu stiu daca la primii doi clasati s-a simtit prezenta celor din spate dar ce va recomand cu prietenie este sa ii ascultati cu mare atentie pe cei de langa voi (petruta, bucea,....)de la care aveti ce invata.chiar mi s-au parut niste minti fff limpezi si care au gandit ff mult in locul vostru.ar trebuii sa le multumiti ptr rabdarea de care au dat dovada fata de voi.sunt prieteni de ai vostri,ii aveti aproape asa ca cereti-le sfatul ori de cate ori este nevoie si discutati cu ei ca nu aveti nimic de pierdut si sunt convins ca veti primii sfaturile cele mai bune.
Felicitari concurentilor si nu in ultimul rand runnerilor (petruta, bucea, gavan,..)care dupa mine in cazul unora au fost decisivi.
Sper ca v-ati simtit bine la Sibiu si ca nu ne veti vb de rau pe unde mergeti.
Numai bine tuturor
Alex Mares

Sus

MesajScris: 11 Iul 2010, 19:21 
Neconectat

autorii

Fişiere ataşate:
Comentariu fişier: ei sunt
STA54016 (Medium).JPG
STA54016 (Medium).JPG [ 149.57 KiB | Vizualizat de 5724 ori ]
Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 157 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Următorul

Ora este UTC [ DST ]