Aschioape florin scrie:
adi petrisor scrie:
ce multa oameni
pe aici..sper ca aceasta finala sa nu fi ultima..vreau ultima finala la care particip sa fie in august la arad...daca nu asta e......
iti place s-a ti-o iei !
iti placea si inainte ...s-au ai prins gust dupa Slatina !
de fraieri ca tine e plina lumea,fa si tu pana mori cate am facut eu pana la 28 de ani si dupa aia ai dreptul sa vorbesti,deocamdata taci si asculta....ca in ultimul timp inafara de finala nationala unde sau urcat pestii pe tine ....pana a venit rancu sa te limpezeasca ..nu am auzit de tine...aaaaaa scuze am mai auzit anul trecut la cupa olimpus...te-au strigat cam repede sau nu am auzit eu bine?
..sau poate ai vrea sa ne inveti cum se nadeste cu cupa subacvatica......ca la mondiale intr-o saptamana baietii care au fost cu tine nu au priceput nimic si sunt cam ofticati...ca nu le-ai aratat...mai baietiiii...sau tu dai defapt nu ti joci...vorba lu dasilva...
ps.-daca acest concurs de la varsolt este ultimul si nu ma calific,plec din fata oamenilor cu capul sus,daca e sa-mi para rau de ceva voi o sa-mi lipsiti,dar asta e decizia mea.nu imi este rusine de ce am facut pana acum si nu uita ca eu..nu am dusmani.