Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 11:36

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Mondiala U22 Italia
MesajScris: 11 Iul 2010, 18:57 
Neconectat

Jo1nT scrie:
Nu am zis sa fie interzise antrenamentele....am zis doar ca nu mi se pare chiar atat de corect ca lotul de la mondiale sa isi desfasoare acolo antrenamentul,tinand cont ca au acolo finala nationala....dar cu toate astea....cu toata saptamana lor de antrenamente.....s-au vazut rezultatele :P :lol: :twisted: Felicitari Campionului ....felicitari la toata lumea

sa iti raspund eu la intrebare
neam antrenat pe pista de la sacel 4 ca din cauza uni domn care a amanat finala sa suprapus cu saptamana de antrenament a echipei care era stabilita de mult.noi neam fi dorit sa mergem la varsolt sau o pista cu platica dar find in criza de timp nam putut merge. ;)

Sus

MesajScris: 12 Iul 2010, 04:11 
Neconectat

Ioji, esti balbait?? :lol:

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 12 Iul 2010, 17:50 
Neconectat
Moderator global

BabaJosif scrie:
Jo1nT scrie:
Nu am zis sa fie interzise antrenamentele....am zis doar ca nu mi se pare chiar atat de corect ca lotul de la mondiale sa isi desfasoare acolo antrenamentul,tinand cont ca au acolo finala nationala....dar cu toate astea....cu toata saptamana lor de antrenamente.....s-au vazut rezultatele :P :lol: :twisted: Felicitari Campionului ....felicitari la toata lumea

sa iti raspund eu la intrebare
neam antrenat pe pista de la sacel 4 ca din cauza uni domn care a amanat finala sa suprapus cu saptamana de antrenament a echipei care era stabilita de mult.noi neam fi dorit sa mergem la varsolt sau o pista cu platica dar find in criza de timp nam putut merge. ;)

Asa repede ai scos capul din casa??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cred ca te felicita si Petrisor... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 12 Iul 2010, 21:52 
Neconectat
Administratorul site-ului

Sustin si eu baietii cu 100 de plute ( cateva forme sunt in imagine). Sper sa le fie de folos (...si sa nu supar pe nimeni :lol: ) .
Marti coletul pleaca spre Paul Ispas . Peste'n fir si sa va intoarceti sanatosi !

Imagine

Imagine

http://pandyfloats.com/site

https://www.facebook.com/pandyfloats

Imagine

Sus

MesajScris: 13 Iul 2010, 09:53 
Neconectat

Casi capitan de echipa tin sa multumesc in numele echipei celor care ne-au sustinut pentri a putea merge in Italia.Multumim Energofish,Feleki Levente pentru sponsorizarea acordata,Benzar Zsolt,Radu Prisacaru,Gigi Crainic,Petruta Lucian,Bogdan Constantinescu pentru ca is fac timp sa vina cu noi sa ne ajute,Tica,Dom.Dady pentru informatile primite din partea lor si bunavointa de a ne ajuta,Dom.Michael care nea pus la dispozitie balta de la Sacel 4 pentru antrenamente,lui Pandy pentru plutele trimise,lui Domnu Poiana cel care a facut rost de sponsorizari si AGVPS Romania care neam oferit taxa de participare.
Multumim Tuturor si speram sa facem un rezultat bun in Italia :mrgreen:

Ultima oară modificat de BabaJosif pe 13 Iul 2010, 16:46, modificat 1 dată în total.

Sus

MesajScris: 13 Iul 2010, 10:20 
Neconectat
Moderator global

Asa sa faceti. Nu beti , nu chefuiti , nu ... , prindeti pesti multi si mari.

Sus

MesajScris: 13 Iul 2010, 10:21 
Neconectat
Moderator global

pandy scrie:
Sustin si eu baietii cu 100 de plute ( cateva forme sunt in imagine). Sper sa le fie de folos (...si sa nu supar pe nimeni :lol: ) .
Marti coletul pleaca spre Paul Ispas . Peste'n fir si sa va intoarceti sanatosi !

Imagine

Imagine

Misto , pe mine nu ma sustii cu vreo 25-30 buc? Contracost , evident. ;)

Sus

MesajScris: 13 Iul 2010, 10:34 
Neconectat

BabaJosif scrie:
Casi capitan de echipa tin sa multumesc in numele echipei celor care ne-au sustinut pentri a putea merge in Italia.Multumim Energofish pentru sponsorizarea acordata,Benzar Zsolt,Radu Prisacaru,Gigi Crainic,Petruta Lucian,Bogdan Constantinescu pentru ca is fac timp sa vina cu noi sa ne ajute,Tica,Dom.Dady pentru informatile primite din partea lor si bunavointa de a ne ajuta,Dom.Michael care nea pus la dispozitie balta de la Sacel 4 pentru antrenamente,lui Pandy pentru plutele trimise,lui Domnu Poiana cel care a facut rost de sponsorizari si AGVPS Romania care neam oferit taxa de participare.

Lasa multumirile pe cand va intoarceti cu cate o medalie !!!! :P :P :P

Si acum la modul ffff serios: Sa dati dovada de maturitate si mai ales sa nu mergeti doar in excursie. Aveti o sansa ...demonstrati ca poate ceva si pescuitul romanesc !!!! Viitorul este al vostru !!!

Multa BAFTA si FIRE INTINSE de pesti !!!!!! :P :P

Sus

MesajScris: 13 Iul 2010, 10:40 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
BabaJosif scrie:
Casi capitan de echipa tin sa multumesc in numele echipei celor care ne-au sustinut pentri a putea merge in Italia.Multumim Energofish pentru sponsorizarea acordata,Benzar Zsolt,Radu Prisacaru,Gigi Crainic,Petruta Lucian,Bogdan Constantinescu pentru ca is fac timp sa vina cu noi sa ne ajute,Tica,Dom.Dady pentru informatile primite din partea lor si bunavointa de a ne ajuta,Dom.Michael care nea pus la dispozitie balta de la Sacel 4 pentru antrenamente,lui Pandy pentru plutele trimise,lui Domnu Poiana cel care a facut rost de sponsorizari si AGVPS Romania care neam oferit taxa de participare.

Lasa multumirile pe cand va intoarceti cu cate o medalie !!!! :P :P :P

Si acum la modul ffff serios: Sa dati dovada de maturitate si mai ales sa nu mergeti doar in excursie. Aveti o sansa ...demonstrati ca poate ceva si pescuitul romanesc !!!! Viitorul este al vostru !!!

Multa BAFTA si FIRE INTINSE de pesti !!!!!! :P :P

Nu mergem in vacanta vrem sa facem o figura frumoasa si sa aratam ca suntem o echipa unita si avem valoare.Vacanta o facem dupce ce ne rentoarcem.
Tudose nu mergem sa chefuim sa bem sau alte chesti de genu.mergem sa facem tot ce ne sta in putinta la accest campionat mondial.

Sus

MesajScris: 13 Iul 2010, 11:19 
Neconectat

Iosca, prea multa teorie... Vezi ca ultimu' concurs acolo( finala femeilor) a fost castigat la slider si la finala voastra nu vam prea vazut stapani pe culisanta...Fuga la pescuit pe Belis!!!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 23  Următorul

Ora este UTC [ DST ]