Pescuit Stationar

Acum este 26 Noi 2024, 00:24

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Unde ati dori sa fie concursurile in 2010?
MesajScris: 15 Noi 2009, 20:44 
Neconectat

@ morogardian suciu :twisted:
merci de amintiri ,poza 2 o am pe calc. la deschidere ;) ;)

kilometrii pana la sarulesti ?...i-ai uitat de mult :twisted: :twisted: si tot la presiunile voastre s-au mutat profimixul si sebesteanul in ardeal...tu nu ai comentat de sarulesti???...ma uit in urma pe aventuri cat de sucarit erai :evil:

eu nu vorbeam de sarulesti...pista de la medgidia e cea mai tare din tara ,dupa parerea mea si a multora,cu exceptia a 5 km de drum pe marginea pistei ,de la pitesti ai doua autostrazi,ce altceva mai ai(aveti)de comentat despre ea?

pista de la calarasi ?....si daca seaca dunarea si tot ai apa de 3m in rube...[valabil si pt medgidia]..peste?...de toate natiile

problema e ca sunt doua piste foarte tehnice,unde soarta nu prea isi are locul

despre varsolt si dorimpesco numai de bine....sper ca si sibiul...am vb la tel cu Michel si pare OM hotarat si pus pe fapte mari si realizabile...respecte si sa dea Domnul

mai trebuie o pista in curent[DA CURENT] eventual pe dunare,apa calda cernavoda,sau alte locatii de cel putin 30 de standuri egale

MAIMUTOILOR sa va puna :evil: sa-l mutati pe la anunturi sau off topic :evil: :evil:

Sus

MesajScris: 16 Noi 2009, 10:27 
Neconectat

Bogdane nu te supara ca nu merita! In privinta Sarulestiului nu prea ai dreptate - s-a mutat Profimixul din alte motive, nu ca era departe !
Si in rest ai dreptate - trebuie mai multe piste bune , echilibrate , si diferite ( curent , adancime, specii de pesti, etc. ) ca ajungem la Mondiale si noi nu stim ce inseamna plutele de 30g Craluso si trebuie sa invatam de pe DVD!

PS Te asteptam la noi cu colinda ! Prezenta obligatorie --- am o palinca buna ! :P

Sus

MesajScris: 16 Noi 2009, 10:41 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:
Bogdane nu te supara ca nu merita! In privinta Sarulestiului nu prea ai dreptate - s-a mutat Profimixul din alte motive, nu ca era departe !
Si in rest ai dreptate - trebuie mai multe piste bune , echilibrate , si diferite ( curent , adancime, specii de pesti, etc. ) ca ajungem la Mondiale si noi nu stim ce inseamna plutele de 30g Craluso si trebuie sa invatam de pe DVD!

PS Te asteptam la noi cu colinda ! Prezenta obligatorie --- am o palinca buna ! :P

acum kiar ai puso adevarat daca ajunge asta sa-ti colinde sigur te vor evacua vecinii din bloc,,,,sa nu mai vorbim de faza cu palinca....trebuie sa fi dotata cu multa palinca pentru maimuta.......din pacate FOSTA MEA MAIMUTA. :cry: :cry: :cry:

Sus

MesajScris: 16 Noi 2009, 12:29 
Neconectat

Nu fi rau , poti sa vii si tu, gateste Viky, eu fac doar prajiturile ! :P

PS Anamaria nu vine de craciun !!!! :twisted:

Sus

MesajScris: 16 Noi 2009, 13:01 
Neconectat

@veronica
daca e obligatoriu ...VIN.. ;) ;)

@pestisor
maimutoiule esti invidios :D :D :D
fac craciunul cu lozinca la Broscarie :twisted: :twisted: ..dar tie nu-ti place acolo tu vrei la patry's :evil: :evil:
cica vine si fata lui vera din canada :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 16 Noi 2009, 14:15 
Neconectat

Veronica Ispas scrie:

un lucru e clar la ce am mancat ultima data la voi m-as muta definitiv la zalau........defapt ce nu am mancat.....totul a fost beton...

ps poate rezolv cumva sa vina si ana maria.... :oops:

Sus

MesajScris: 16 Noi 2009, 14:18 
Neconectat

bogdanpesc scrie:
@veronica
daca e obligatoriu ...VIN.. ;) ;)

@pestisor
maimutoiule esti invidios :D :D :D
fac craciunul cu lozinca la Broscarie :twisted: :twisted: ..dar tie nu-ti place acolo tu vrei la patry's :evil: :evil:
cica vine si fata lui vera din canada :mrgreen: :mrgreen:

lasa ca acum poti face ce vrea muschiul tau...din pacate...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: : :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sus

MesajScris: 16 Noi 2009, 14:29 
Neconectat
Moderator global

Ne luminmeaza si pe noi cineva ce-i cu atatea nume de fete pomenite de ... Petrisor??? :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock:

Sus

MesajScris: 16 Noi 2009, 18:57 
Neconectat
Moderator global

Are atitea oferte din toate partile ca nu se poate hotari saracu ce sa aleaga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 16 Noi 2009, 19:16 
Neconectat

adi petrisor scrie:
Veronica Ispas scrie:

acum kiar ai puso adevarat daca ajunge asta sa-ti colinde sigur te vor evacua vecinii din bloc,,,,sa nu mai vorbim de faza cu palinca....trebuie sa fi dotata cu multa palinca pentru maimuta.......din pacate FOSTA MEA MAIMUTA. :cry: :cry: :cry:
Veronica Ispas scrie:

Adi vezi ca Veronica este acum cu Top-Mixul , slabe sperante sa intri tu cu Sensas-ul
si in Canada tot Top-MIX-ul se misca mai bine decit Sensas-ul . :lol: :lol: :lol: :lol:
La Broscarie sint intruniri tehnico-tactice Top-Mix cu palinca nu cu Sensas. :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:

Vera nu cred ca pot sa vin de sarbatori din cauza problemelor familiare, dar daca reusesc ne intilnim la Broscarie.

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 213 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 22  Următorul

Ora este UTC [ DST ]