Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 15:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 201 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: finala B
MesajScris: 19 Iul 2010, 20:44 
Neconectat

alintudose scrie:
paul_ scrie:

Toate punctele alea le-ati facut singur , sau v-a mai ajutat cineva??? :lol: :lol: :lol:

N-ai tu treaba. Numai Baba are voie sa comenteze si boul de irlandez(asta are voie orice vrea el...). Restul , mucles... :twisted:

Eu am raspuns in locul lui Baba,ca saracul e la Mondiale :lol:

Sus

MesajScris: 19 Iul 2010, 20:50 
Neconectat

greere macar la mancare si bautura sa fi primu :D .......k la pescuit tot la stadiu de speranta esti! :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 19 Iul 2010, 22:45 
Neconectat

felicitari pentru organizare vera, andrei domnul radici,chiar foarte frumos organizata aceasta finala ,singura problema sunt pestii din saci dar asta o stiti si voi,cat despre concurs....mi-a trecut glontul pe la ureke ..era sa termin mai repede decat mi-as fi dorit..bravo ..bobita cu bobita....bravo stanciu tony...bravo tibisor....bravo adi suciu...imi pare rau de radu prisacaru de alin tudose de romica barsan...asta e ... felicitari tuturor finalistilor,va astept cu drag la taut.

FEELLIICCIITTAARRIII LOOOZZIIINNCCAAAAAAAAAAAAAAAA......MA BUCUR TARE ..CEL MAI TARE PENTRU TINE...

Sus

MesajScris: 19 Iul 2010, 22:49 
Neconectat

Nu-mi vine sa cred cine tipa,carne de tun! :lol:

Sus

MesajScris: 20 Iul 2010, 05:21 
Neconectat

zsolt scrie:

Zsolt , lasa-l ca a suferit destul....! :P :P Vrei sa-l ambitionezi pt finala A??? Vezi ca joaca pe teren propriu !!! :P

Sus

MesajScris: 20 Iul 2010, 07:17 
Neconectat

zsolt scrie:

...si tu n ai stat langa el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.pescuitlafeeder.ro/magazin

Sus

MesajScris: 20 Iul 2010, 07:31 
Neconectat

Dedic calificarea lui BOGDAN CONSTANTINESCU(daca nu era prietenul meu nu ma calificam).Multumesc Veronicai si lui Nelutu Lupei pt. ajutor.
Concurs foarte greu.Dupa doua manse eram ca si calificat cu 7 puncte dar am vazut ce inseamna sa pescuiesti fara nada si momeala vie in mansa a 3-a cand am facut cele mai chinuite 9 puncte din viata mea.I-mi pare rau de prietenii mei care nu sau calificat.Cred ca a contat foarte mult antrenamentul.
Varsoltul a ramas aceeasi pista excelenta.Cine a vazut cu cine ma strangeam in brate dupa aflarea clasamentului de parca era dragoste la prima vedere?Cu Petrisor binenteles.De bucurie mi-a rupt 2 coaste.

Sus

MesajScris: 20 Iul 2010, 13:45 
Neconectat
Moderator global

Intradevar o finala grea , cu multa caldura si transpiratii ............... Singura consolare era piscina de la Broscarie in care ne racoream dupa antrenamente si manse .
Din pacate am ramas cu acelasi gust amar cind am vazut ca mentalitatile comuniste din cadrul AJVPS-ului Salaj sint inca la locul lor . Relicvele astea uitate de vreme prin AJVPS-uri de genul lui Radici si supusul si ascultatoarea lui sluga (nu stiu cum o cheama si nici nu ma intereseaza) in loc sa aiba grija de populatia piscicola din baraj , pentru ca asta ar trebuiisa fie menirea lor , CARA CU SACII PESTELE de acolo. Pai mai nesimtitilor ce exemplu dati voi pescarilor ???? Cum vreti sa stirpiti branconajul cind voi sinteti cei mai mari branconieri de pe baraj ???
Sinteti niste GUNOAIE UMANE din punctul meu de vedere si nu ati mai avea ce cauta in functiile pe care le aveti !!!!!!!!!!!
Reproduc textual ce a spus radici inainte de inceperea manselor : " Dupa cintarire pestele este la dispozitia organizatorilor "
Mai flamindu-le ti-ai saturat neamurile si pilele de peste ???? Stale-ar oasele-n git !!!!!!!!!!!!!
Sa va fie rusine ...daca stiti ce-i aia

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 20 Iul 2010, 15:09 
Neconectat
Moderator global

Eu m-am oferit sa le platesc pestele, numai sa le dea drumul. Raspunsul a fost .................... tacere.
Asa ca sa va stea in gat, 'protectori ai pestilor ce sunte-ti'

Sus

MesajScris: 20 Iul 2010, 15:11 
Neconectat

Felicitari Vera pt organizare si multumesc f.f. mult pt tragerea la sorti ;) [astept poza cu platica :D ]

Multumesc FLORIN LOZINCA pt sponsorizare, esti un super baiat ;)

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 201 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21  Următorul

Ora este UTC [ DST ]