Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 11:39

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Mondiala U22 Italia
MesajScris: 26 Iul 2010, 18:27 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Dar e important ce fac la anu' :!: Trebuie sa se vada progres......daca nu , inseamna ca alta e buba si trebuie schimbat ceva ;)

Corect...corect. Sa fim optimisti, la anu` va fi mai bine.

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 26 Iul 2010, 19:52 
Neconectat

bravo tinerete,nu va ganditi ca altii au iesit campioni din prima,dupa multe participari la concursuri au avut experienta,retineti experienta,dupa aceea rezultate,asa ca nu va ramane altceva decat sa aveti cat mai multe concursuri si sa va tina buzunarul la cheltuieli(sponsorii)dar aceasta e o placere deja sa fii competitionar(pentru mine a fost un hooby,de fapt pentru toti)asa ca ganditi pozitiv,antrenamente cat mai multe si cat mai multe match-uri

Sus

MesajScris: 26 Iul 2010, 20:16 
Neconectat
Moderator global

Trebuie inoculata mentalitatea de invingator ,altfel nu vom avea rezultate niciodata .Daca tot laudam si seniorii si juniorii ca sterg coada clasamentului , tot acolo o sa-i gasiti de fiecare data . Nu cred ca am fost prea dur , sintem totusi ULTIMII .

Vorba lui Palcau : ...macar unul daca il bateam da pe ala sal batem bine :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://pescuitstationar.blogspot.com/

Sus

MesajScris: 26 Iul 2010, 20:46 
Neconectat

experienta...antrenament ...pai au cateva concursuri in picioare , fiecare din baietii astia . cupe private , calificari etc. nu vede nimeni un tipar? poate blufez dar sunt asemanari cu seniorii. nu au Boti si Doru concursuri cot la cot cu seniorii.? incet incet revenim la niste discutii mai vechi . avem pescari foarte buni si sunt sigur ca echipa U 22 a fost varianta optima , dar preferam piste facile , cu asemanari intre ele . nu avem ,inca, puterea financiara sa ne putem antrena pe orice fel de ape si asta nu este vina noastra. prieteni, deocamdata suntem pescari DE WEEKEND.

Sus

MesajScris: 26 Iul 2010, 21:00 
Neconectat

Lasati copii,buba e in alta parte,si la seniori,senioare si la copii!Plingem ca nu avem pe nimeni in spate,dar va dau in scris putem sa avem cate 10 oameni la fiecare concurent si tot pe locul asta iesim!

Sus

MesajScris: 26 Iul 2010, 21:26 
Neconectat
Moderator global

Maryus scrie:
Dece nu mergeti dvs ca sa le dati sfaturi sa nu prinda un loc mai bun ? :lol:

Nu trebuie sa mai cheltuiesc bani pt asta , se descurca singuri , fara profesor... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Oricum , profesorii ce i-au avut , mai bine ramaneau ei acasa , consider ca vina mare o poarta stafful tehnic.

Sus

MesajScris: 26 Iul 2010, 21:59 
Neconectat

felicitari baietii...este un inceput pt tot...speram k la anul va fi mai bine...dar trebuie antrenament pt performanta...nu doar un pescuit pe luna...dar....nu se poate....nu avem suficenta putere financiara pentru un pescuit in fiecare saptamana..dar nici timp pentru asta...uni au scoala...uni facultate...dar....poate k la anu....ne vom descurca mai bine...felicitari pt efortul depus.

Sus

MesajScris: 27 Iul 2010, 09:12 
Neconectat
Moderator global

Eu sunt curios ce s-a intamplat acolo :!: Ne povesteste cineva?

Sus

MesajScris: 27 Iul 2010, 11:53 
Neconectat

Andrei Ghioghiu scrie:
Eu sunt curios ce s-a intamplat acolo :!: Ne povesteste cineva?

nu sa intamplat :lol: :lol: :lol: daca se intampla nu ieseam ultimii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 27 Iul 2010, 14:18 
Neconectat

Se pare ca nu vor sa vorbeasca, oricum stiu ce s-a intamplat si cum...pe mine ma intereseaza asta....

"Pentru stimabilul domn si coforumist care a avut bunavoina si determinarea sa sune tocmai in Italia si sa afirme ca eu am postat pe acest forum anumite lucruri defaimatoare la adresa echipei nationale, am marea rugaminte de a reciti posturile mele din ultimele 4-5 zile, eventual cu dictionarul in fata daca este nevoie, si dupa ce a inteles ca in realitate nu era nimic defaimator in posturile mele, il astept cu un mesaj in privat prin care sa-si ceara scuze pentru postura proasta in care m-a pus in fata echipei nationale si a staff-ului. Eu stiu cine a fost stimabilul, asadar astept un mesaj de clarificare."

The more I practice the luckier i get!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  Următorul

Ora este UTC [ DST ]