ticairlandezu scrie:
zsolt scrie:
Lasati copii,buba e in alta parte,si la seniori,senioare si la copii!Plingem ca nu avem pe nimeni in spate,dar va dau in scris putem sa avem cate 10 oameni la fiecare concurent si tot pe locul asta iesim!
Ma mir ,ca nu a sarit la nimeni in ochi, declaratia lui Zsolt...pe care o consider cea mai "realista fraza" de pana acum, din tot forumul asta...sau poate prefera lumea sa se ascunda dupa deget..si nu stiu eu...oricum te felicit Zsolt pentru curajul avut...ai reusit sa subliniezi un aspect(ce era tot mai evident in ultima vreme)...lipsa de PROFESIONALISM....a multor si poate chiar de "valoare" a altora... i-si spune cuvantul in performantele echipelor Romanesti!!!
Corect ! Pe langa ce a spus Zsolt eu as completa cu " LIPSA SPIRITULUI DE ECHIPA " . Inca nu se intelege ca pentru a avea performanta , trebuie sa fim uniti , sa nu te ascunzi in camera sati faci liniile, sa nu te ascunzi cand ai gasit ceva bun....sa nu....... ! Asta o spun din experienta celor 2 CM la care am participat !
Trebuie sa fie o legatura stransa atat intre coechipieri cat si intre ei si staful tehnic ! Dar din pacate avem multi atot stiutori !
Va dau un ex. In Ungaria in 2009 am ocupat locul 5( echipa ). Ne-a consiliat Zsolt prin telefon. Ei daca Zsolt ne spunea ca trebuie sa pescuim cu spatele la apa asa pescuiam ! Pe mana lui am venit acasa cu cel mai bun rezultat a unei echipe de stationar, pt ca l-am ascultat si "nu ne-am dat mari ".
In concluzie , eu cred ca cei din staful tehnic ( pescari cu experienta )nu au fost ascultati de baieti . Si stiu ca Radu , Bogdan si dl Poiana au tinut legatura permanent cu Zsolt !