Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 09:18

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Mondiala U22 Italia
MesajScris: 29 Iul 2010, 00:04 
Neconectat

Ma scuzati ca intervin ,dar e doar o parere personala, si desi nu ma numar printre multi dintre dvs ca si pescar profi as vrea sa spun doar doua vorbe.
Am urmarit ca sunt tot felul de idei si reprosuri din partea unora.
Acesti copiii care au participat sunt ptr prima oara la un concurs de asemenea anvergura.Despre runneri nu ma pot exprima, DAR
Nu credeti ca acesti copiii au venit cu moralul la pamant, si sunt afectati de ceea ce au reusit acolo, ca echipa?!!Nu credeti ca ei vor citii randurile unora dintre voi, randuri care ii vor afecta si mai tare??!!!Daca aveti ce sa le reprosati , facetio elegant la o discutie face to face, dupa ce mintea li se va limpezii si vor gandii altfel.Va asteptati sa castige din prima participare????Nu au facuto seniorii dupa ani de prezente, aveti pretentii de la copiii din prima??!!!Daca aveti de reprosat runnerilor (sau poate cu unii aveti polite de impartit si e cel mai bun moment sa leo serviti)facetio in particular, nu intr-un loc public unde sunt afectati si acesti copiii , care chiar daca nu ii considerati principalii vinovati citesc si ii afecteaza.
Tind sa cred ca unii !!!! dintre cei care scriu sunt putin ofuscati ca nu au fost luati in echipa sub orice forma,si acum isi arata muschii.si in acest caz cred ca ar trebuii sa va luati de cel/cei care au facut posibila aceasta deplasare(ex: domnul Poiana, sponsori sau alte persoane care s-au implicat financiar si sentimental).
S-a incropit o echipa, bucurativa ca au fost acolo, la anul daca ii sprijinim moral vor fi iar, poate cu unele schimbari, ok .le vom face din mers dupa ce fiecare dintre ei/voi vor avea mintea limpede.
Nu exista tap ispasitor ptr acest rezultat.Singurul vinovat e sistemul romanesc(nu numai de pescuit), dar dintr-o finala in care au participat 14 copiii ce arie de selectie vrei sa ai?????In al doilea rand puteam merge toti 14 si nu reuseam sa castigam ptr ca nu suntem dispusi sa investim si sustinuti financiar la nivelul in care se investeste in copii din tarile civilizate care au si castigat medalii.
si cred ca un cuvant de spus ar trebuii sa aiba cei care au sprijint aceasta echipa cu ceva, nu cei care au stat acasa si a fost extrem de simplu sa tasteze o parere dupa obtinerea locului 19.
si ca o concluzie finala: inclusiv la nivelul acestor copii cred ca se mai platesc polite(si spre dezamagire nu intre ei ci intre oamenii maturi din preajma lor)

inchid spunand ca e doar o parere personala.
multumesc

Sus

MesajScris: 29 Iul 2010, 05:58 
Neconectat

Cand si-au asumat rolul de reprezentanti ai unei tari isi asuma si eventualele critici in caz de esec, asa cum isi asuma si laurii in cazul unui rezultat bun. Rezultatul e execrabil dar bine-venit, acum au vazut nivelul la care se afla si vor sti ce trebuie reparat anii viitori, sau ar trebui sa stie. Trebuie felicitati continuu sponsorii si domnul Poiana pentru ceea ce a facut pentru aceasta echipa si sa va rugat ca anul viitor sa scoata macar cat a scos anul acesta de la sponsori. Copiii nu trebuie sa se ascunda, sa dea dovada de demnitate si sa povesteasca ce s-a intamplat aici, ca doar asta e, in viata sunt victorii si esecuri, si din ambele va fi numai de invatat. Asadar suntem curiosi ce si cum s-a intamplat acolo. Nada, tactica, etc.

Si eu reiterez si inca astept..."Pentru stimabilul domn si coforumist care a avut bunavoina si determinarea sa sune tocmai in Italia si sa afirme ca eu am postat pe acest forum anumite lucruri defaimatoare la adresa echipei nationale, am marea rugaminte de a reciti posturile mele din ultimele 4-5 zile, eventual cu dictionarul in fata daca este nevoie, si dupa ce a inteles ca in realitate nu era nimic defaimator in posturile mele, il astept cu un mesaj in privat prin care sa-si ceara scuze pentru postura proasta in care m-a pus in fata echipei nationale si a staff-ului. Eu stiu cine a fost stimabilul, asadar astept un mesaj de clarificare."

The more I practice the luckier i get!

Sus

MesajScris: 29 Iul 2010, 18:43 
Neconectat
Moderator global

Si eu speram sa aiba tupeul sa-si asume esecul. Dadeau dovada de barbatie. Nu e o solutie sa te ascunzi :!:

Sus

MesajScris: 29 Iul 2010, 22:18 
Neconectat

totusi cine e "inculpatul " :shock: :shock: :?: :?:

Sus

MesajScris: 29 Iul 2010, 22:56 
Neconectat

Cum, cine-i vinovatul...prietenul lu' Petrisor...MATEOLI !!!!! :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 30 Iul 2010, 14:58 
Neconectat
Moderator global

alintudose scrie:
zsolt scrie:
Lasati copii,buba e in alta parte,si la seniori,senioare si la copii!Plingem ca nu avem pe nimeni in spate,dar va dau in scris putem sa avem cate 10 oameni la fiecare concurent si tot pe locul asta iesim!

Nu zice nimani ca sunt de vina copii , poate doar emotiile au fost prea mari. Intrebarea mea este ce a facut stafful , caci refuz sa cred ca nu au fost ascultati de echipa. In ceea ce priveste ACEASTA ECHIPA, nu este vorba de vedetisme si de aere arogante , asta pot sa o garantez eu.In alta parte a fost ruptura , inca eu mai cred ca strategia a fost dezastruoasa si mentinuta in ambele manse... Astept sa ma contrazica cineva , sa faceti lumina. Viermanosule , tu esti mai curajos , ce ati gresit? :?:

Alem , banuiesc eu ca te referi la postarea mea ... In primul rand cu toti din staff pot spune nu doar ca ma cunosc, ci ca suntem prieteni. Nu este vorba de nici o polita , gresesti amarnic... DAR , incerc si eu sa-mi limpezesc niste pareri , ce s-a intamplat??? Mai exista o varianta , exclusa de mine in postarea initiala. Copii au ascultat ce li s-a cerut de stafful lor??? In rest , nici criticile , nici laudele(astea oricum nu-si au rostul) , pana nu aflam parerea lor despre ce s-a intamplat acolo. Despre domnul Poiana , am aflat ca s-a implicat MUUULT peste ce s-a implicat cineva vreodata , pentru vreo echipa de stationar in RO. Cinste lui!!!
Dar , totusi lumea asteapta sa afle... CE S-A INTAMPLAT ACOLO , se cere prea mult???

COPII , curaj , nu va taie nimeni capul , ca-i sparg!!! Tastati fiecare ce ati facut bine , ce ati gresit. Sa se faca putina lumina... Prin tragere la sorti s-au stabilit cei care incep postarile.
1. Poiana Doru
2. Boti
3. Mosu Iosif
4. Vali Bucea

Dupa care , este randul vostru , mosilor...

1. Gibo
2. Viermanosul
3.Benzar-nu are voie sa posteze , ca-i bolnav... :mrgreen:

DECI !!!!

Sus

MesajScris: 30 Iul 2010, 23:18 
Neconectat

Mai intai as incepe cu scuzele de rigoare pentru rezultatul obtinut :( erau acolo multe echipe de batut ....... dar asta a fost , la anu va fii mai bn . Doamna Veronica vreau sa va spun ca am fost o echipa cu adevarat am facut totul impreuna ne-am dat unu altuia ce ne-a trebuit nu au fost secrete. Problema mare nu stiu unde a fost. Poate nu avem valoare .......... Dar parerea mea este ca cel mai tare ne-a lipsit un lider , unu care sa fie sef peste toti. Imi pare foarte rau sa spun dar noi nu am avut o strategie clara .....am pescuit mai mult dupa cum ne-a zis instinctul , dupa ce vedeam in stanga si in dreapta . Dar acum nu mai conteaza suntem departe de uni dar nu suntem chiar asa de jos . Le multumesc mult tuturor celor care ne-au ajutat stiu ca pentru nimeni nu a fost o actiune profitabila (bani cheltuiti , timp pierdut , stres) dar pentru noi echipa a fost o experienta extraordinara din care am invatat enorm . ATAT AM AVUT DE ZIS . BOTI RANDU TAU

Sus

MesajScris: 31 Iul 2010, 08:47 
Neconectat

acuma postez eu.
Ne pare rau de rezultatele echipei dar la ce sa ne asteptam dupa 6 ani de lipsa de la un mondial.Din pacate ne lipseste antrenamentu pe piste de genu pe care sa desfasurat mondialu nu avem concursuri numa pe belti sau carpodroame pe canale sau curgatoare de loc :( :( :( si sa vazut rezultatul :( fata de alte tari suntem departe gen Anglia,Italia,Serbia dar cum a zis Doru erau echipe de batut acolo.Casi tactica poate nu am avut cea mai buna tactica dar asta e am hotarat tactica aia si gata.a fost un pescuit dificil pe praguri pe un curent mic dar totusi era.Unele standuri contineau peste mare altele nu.cu peste marunt puteai face 3 kg sau in unele standuri 5 kg.Principali vinovati suntem noi ca concurenti dar nu numai e vb si de locurile unde pescuim si de concursurile unde mergem eu personal recunosc ca nam mai pescuit pe canal de 2 ani pentru ca nu am unde sa ma duc si sa fac 1000 km pana in celalat capat al tari e cam costisitor :( :( :(
Tin sa le multumesc lui Zsolt care a sunat in fiecare zi in Italia sa intrebe si sa ne dea informati, Capitanilor care neau fost aproape si neau ajutat facundule zile negre.
La anu sper ca fie mai bine si invatatura asta sa ne dea de gandit sa nu facem concursuri numa pe belti sau carpodroame si cand ajungem la mondiale nu stim sa dam pe canale :( :( :(

Sus

MesajScris: 31 Iul 2010, 09:00 
Neconectat

In primul rand multumim tuturor celor care ne-au facut posibila aceasta prezenta la campionatul mondial.
Pista de concurs,era una foarte buna si egala,cred ca cea mai buna pista,pe care am concurat vreodata.Pestii:platica mica de 20 de grame,platica mai mare(100-500gr),caras(200-1000gr),somn(1kg-?),crap mare.
Tactica noastra:la inceput am pescuit la peste mic cu topsetul de 4,sau fixul de 3-3,5;dupa aia am incercat sa prindem peste mare.Dupa parerea mea,carligele de 8-12,pe care le-am folosit la peste mare,erau prea mari.Aceasta dimensiune poate ca era buna pentru somn si crap,dar era prea mare pentru platica mai mare si caras.
Nada:2 kg de Sensas Carpe Fine Mouture+1 kg de Etang+1 flacon de Bremes.Momeala vie:vierme, vierme mort,fuii,rame,larva,caster
Tactica castigatoare:Si italienii au alternat pescuitul la peste mic cu pescuitul la peste mare.Mai mult o sa aflati de la Luci,care le-a urmarit aproape in fiecare zii.

Sus

MesajScris: 31 Iul 2010, 12:49 
Neconectat

Nu domnule Tudose nu m-am referit la postarea dvs.
Era o chestie generala si concluzie si dupa alte aspecte de care am auzit sau chiar vazut
dar sa ii ascultam pe concurenti si staff-ul tehnic

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 23  Următorul

Ora este UTC [ DST ]