alintudose scrie:
zsolt scrie:
Lasati copii,buba e in alta parte,si la seniori,senioare si la copii!Plingem ca nu avem pe nimeni in spate,dar va dau in scris putem sa avem cate 10 oameni la fiecare concurent si tot pe locul asta iesim!
Nu zice nimani ca sunt de vina copii , poate doar emotiile au fost prea mari. Intrebarea mea este ce a facut stafful , caci refuz sa cred ca nu au fost ascultati de echipa. In ceea ce priveste ACEASTA ECHIPA, nu este vorba de vedetisme si de aere arogante , asta pot sa o garantez eu.In alta parte a fost ruptura , inca eu mai cred ca strategia a fost dezastruoasa si mentinuta in ambele manse... Astept sa ma contrazica cineva , sa faceti lumina. Viermanosule , tu esti mai curajos , ce ati gresit?
Alem , banuiesc eu ca te referi la postarea mea ... In primul rand cu toti din staff pot spune nu doar ca ma cunosc, ci ca suntem prieteni. Nu este vorba de nici o polita , gresesti amarnic... DAR , incerc si eu sa-mi limpezesc niste pareri , ce s-a intamplat??? Mai exista o varianta , exclusa de mine in postarea initiala. Copii au ascultat ce li s-a cerut de stafful lor??? In rest , nici criticile , nici laudele(astea oricum nu-si au rostul) , pana nu aflam parerea lor despre ce s-a intamplat acolo. Despre domnul Poiana , am aflat ca s-a implicat MUUULT peste ce s-a implicat cineva vreodata , pentru vreo echipa de stationar in RO. Cinste lui!!!
Dar , totusi lumea asteapta sa afle... CE S-A INTAMPLAT ACOLO , se cere prea mult???
COPII , curaj , nu va taie nimeni capul , ca-i sparg!!! Tastati fiecare ce ati facut bine , ce ati gresit. Sa se faca putina lumina... Prin tragere la sorti s-au stabilit cei care incep postarile.
1. Poiana Doru
2. Boti
3. Mosu Iosif
4. Vali Bucea
Dupa care , este randul vostru , mosilor...
1. Gibo
2. Viermanosul
3.Benzar-nu are voie sa posteze , ca-i bolnav...
DECI !!!!