Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 09:32

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: Cupa Mondiala U22 Italia
MesajScris: 02 Aug 2010, 12:54 
Neconectat

radupris scrie:
Pentru inceput fac public mailul trimis celor 5 concurenti inainte cu o saptamana de plecarea la CM U 22 din Italia si ii rog pe baieti sa comenteze putin punctele 23 si 24 subliniate cu rosu!Aici am incercat sa facem o baza de plecare,ca sa putem construi ceva in acest concurs.De asemenea ii rog tot pe ei sa spuna daca vreunul din cele 26 de puncte a fost de prisos.
1.Canepa prajita huruita(mare)-2 kg
2.Lada frigorifica
3.6 sticle de apa plata la jumate congelate
4.Aditiv scortisoara sensas bremix si lichid brasem
5.Autofiletanta si cap-mixer
6.Recipiente individuale de tinut viermi,minim 2 de fiecare(galetile de panza cu capac cu sita)
7.Masurile oficiale!
8.Tavite de tinut pamantul in timpul mansei
9.Amidon de porumb
10.Decolle fuillies
11.Pulverizatoare!
12.Cupe de rubeziana si chit de nadire
13.Cine are 2 rubi sa le aduca pe amandoua,sa nu avem incidente si sa nu avem cu ce pescui
14.MINIM 30 de plioare goale
15.Pietris negru,verde sau brun-cate 5-6 pungi
16.Set de bete de obleti cu linii pe ele de la 2 la 4 metri
17.2 vergi de 5 metri cu linii pe ele,una usoara si una grea
18.Umbrela si suport de umbrela(este taluz)
19.Pelerina ploaie si saci de plastic sau prelata sau folie sa acoperim echipamentul in caz de ploaie
20.Suport trepied pentru chituri
21.Suport juvelnic ptr.scaun
22.Cuie de 8 sau 10 cm si sfoara de ancorat cam 10 metri,poate e abrupt taluzul
23.Carlige legate intre 14 si 18 cu fir de la 0,08-0,12 mm
24.Linii cu plute de la 0,7 la 2 grame de 4 metri
25.Cate o galetica de rame
26.Foafeca de taiat rame
Daca aveti de adaugat ceva va rog faceti completarile mai jos si daca aveti nelamuriri ma sunati la numarul pe care-l stiti sau pe Bogdan Constantinescu de la Pitesti 0724......
Daca nu aveti,imi scrieti ce va lipseste ca sa completam!Treceti doar punctele cu probleme.
Reply pana maine dimineata la ora 11!!!

Radu.

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ...parca il vad pe Profe :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 02 Aug 2010, 20:14 
Neconectat
Moderator global

Taci , Padurarule , lasa-i sa faca lumina.
Viermanosule , baga-ti parerea aici(lasa PL 50 pt alta data...). :twisted:

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 16:17 
Neconectat

radupris scrie:
Pentru inceput fac public mailul trimis celor 5 concurenti inainte cu o saptamana de plecarea la CM U 22 din Italia si ii rog pe baieti sa comenteze putin punctele 23 si 24 subliniate cu rosu!Aici am incercat sa facem o baza de plecare,ca sa putem construi ceva in acest concurs.De asemenea ii rog tot pe ei sa spuna daca vreunul din cele 26 de puncte a fost de prisos.
2.Lada frigorifica
6.Recipiente individuale de tinut viermi,minim 2 de fiecare(galetile de panza cu capac cu sita)
7.Masurile oficiale!
9.Amidon de porumb
10.Decolle fuillies
11.Pulverizatoare!
13.Cine are 2 rubi sa le aduca pe amandoua,sa nu avem incidente si sa nu avem cu ce pescui
19.Pelerina ploaie si saci de plastic sau prelata sau folie sa acoperim echipamentul in caz de ploaie
26.Foafeca de taiat rame
Daca aveti de adaugat ceva va rog faceti completarile mai jos si daca aveti nelamuriri ma sunati la numarul pe care-l stiti sau pe Bogdan Constantinescu de la Pitesti 0724......
Daca nu aveti,imi scrieti ce va lipseste ca sa completam!Treceti doar punctele cu probleme.

Radu.

Copilasi stati linistiti ca nici la seniori nu a batut...lista asta...poate chiar mai rau ...tinand cont de experienta lor...dar ia priviti aici:
1. Nu era cazul...aveam de la Sensas de foarta buna calitate
2. Nu-mi aduc aminte sa fi vazut ...dar asta nu inseamna ca nu au avut!!!
3. Nu cunosc...vezi mai sus!!!
4. Nu era cazul...dar nici nu am vazut...in caz ca era nevoie
5. Nici una...la nimeni
6. Unul dintre concurenti nu a avut ...nici un fel de cutie..de pastrat momeala de pescuit(mi-am cumparat eu)
7. Dureros,unul din concurenti nu a avut decat 2 de 3/4 si 1 se 1/2 total 2l deci din start incepeai cu 1/2 l mai putin decat ceilalti concurenti din sector+ca nu puteai face si alte combinatii de litrare,pacat!!!
8. Un concurent,a avut doar o tavita,in care tineai fuilliu cu pamant ,pentru viermi colati lipsa,dar mergea cu imprumutatu!!!
9. Nu au avut toti,dar si daca ai fi imprumutat nu aveai unde sa-l ti ,ca nu erau cutii de nici un fel
10. A fost la discretie
11. Nu au avut toti...nici capace de galeata,restul va puteti imagina
12. Unul dintre concurenti a avut cupa mare de nadire, cam mica,daca trebuia nadit numai din cupa la inceput o cam puneai
13. Facultativ,adica nu-i nimeni vinovat
14. Sub posibilitatile pretentiilor!!!
15. Nu cred ca am avut...dar nu sunt sigur
16.Nu au avut toti concurentii!!!!
17. Nu au avut doar una si fara nici o linie pt. ea
18. Au avut toti...uraaa!!!
19. Nu cunosc...n-am comentarii
20. Un alt subiect fierbinte...unii concurenti nu au avut nici un fel de suport de kituri mai mult nici suport pentru lalea dar nici lalea(ciorap)...nimic...deci betele intinse pe jos prin balari...va imaginati....
21. Au avut toti...uraaa!!!
22. Nu era cazul
23.Unii concurenti nu au avut mai mult de un penar de carlige,si care nici macar nu era al lor :lol: ,si ala aproape gol(ma rog ceva carlige ruginite de anul trecut din Olanda),DAR NICI PLICURI CU CARLIGE pe care sa le poti lega...iar altii nu au avut nici macar de dat de imprumut!!!!
24.INSUFICIENTE PENTRU PRETENTIILE LOR...mai mult unii nu aveau decat 4 in total si cu ceva linii incalcite pe ele si plute cu antenuta rupta sau altele pline de matasea broastei, pe la inelus :lol:
25.Nu era cazul
26.Unii nu aveau foarfeca de taiat rame...asa ca personal le-am taiat cu dintii(bagam gura in cutie si muscam din ele pana se tocau) :lol: :lol: :lol:
Daca la Radu i s-au terminat numerele...sau logic,nu mai ramasese nimic de zis(de bun simt)care sa fie necesar sa-l mentioneze....ei bine eu mai am un nr....nr. 27 deci
27.UNII CONCURENTI SI-AU UITAT MATCH-URILE ACASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daca unii dintre competitori nu se regasesc printre cele scrise de mine...le dau dreptate sa fie asa...dar nu am stiut cum sa fac mai bine...evitand sa dau nume ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 16:58 
Neconectat
Moderator global

UAAAAU , ASTA POSTARE DOARE RAU !!!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 18:42 
Neconectat

Bine,Tica,multumim pentru completari,cauta-ne in alta parte,incearca topicul cu CM Spania.
Aici e U22 si nu Arici Pogonici!Chiar daca asta am fost in Italia.....O sa incerc sa dau unele explicatii reale,nu scuze la ceea ce s-a intamplat acolo,dar mai astept concurentii sa mai scrie ceva,macar la ceea ce i-am intrebat,daca nu o sa scriu eu sau Bogdan si o sa-l rog pe domnul Poiana sa intervina daca deviem.

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 18:49 
Neconectat

ticairlandezu scrie:
radupris scrie:
2.Lada frigorifica
7.Masurile oficiale!
9.Amidon de porumb
10.Decolle fuillies
11.Pulverizatoare!
26.Foafeca de taiat rame

Radu.

Copilasi stati linistiti ca nici la seniori nu a batut...lista asta...poate chiar mai rau ...tinand cont de experienta lor...dar ia priviti aici:
1. Nu era cazul...aveam de la Sensas de foarta buna calitate
2. Nu-mi aduc aminte sa fi vazut ...dar asta nu inseamna ca nu au avut!!!
3. Nu cunosc...vezi mai sus!!!
4. Nu era cazul...dar nici nu am vazut...in caz ca era nevoie
5. Nici una...la nimeni
6. Unul dintre concurenti nu a avut ...nici un fel de cutie..de pastrat momeala de pescuit(mi-am cumparat eu)
7. Dureros,unul din concurenti nu a avut decat 2 de 3/4 si 1 se 1/2 total 2l deci din start incepeai cu 1/2 l mai putin decat ceilalti concurenti din sector+ca nu puteai face si alte combinatii de litrare,pacat!!!
8. Un concurent,a avut doar o tavita,in care tineai fuilliu cu pamant ,pentru viermi colati lipsa,dar mergea cu imprumutatu!!!
9. Nu au avut toti,dar si daca ai fi imprumutat nu aveai unde sa-l ti ,ca nu erau cutii de nici un fel
10. A fost la discretie
11. Nu au avut toti...nici capace de galeata,restul va puteti imagina
12. Unul dintre concurenti a avut cupa mare de nadire, cam mica,daca trebuia nadit numai din cupa la inceput o cam puneai
13. Facultativ,adica nu-i nimeni vinovat
14. Sub posibilitatile pretentiilor!!!
15. Nu cred ca am avut...dar nu sunt sigur
16.Nu au avut toti concurentii!!!!
17. Nu au avut doar una si fara nici o linie pt. ea
18. Au avut toti...uraaa!!!
19. Nu cunosc...n-am comentarii
20. Un alt subiect fierbinte...unii concurenti nu au avut nici un fel de suport de kituri mai mult nici suport pentru lalea dar nici lalea(ciorap)...nimic...deci betele intinse pe jos prin balari...va imaginati....
21. Au avut toti...uraaa!!!
22. Nu era cazul
23.Unii concurenti nu au avut mai mult de un penar de carlige,si care nici macar nu era al lor :lol: ,si ala aproape gol(ma rog ceva carlige ruginite de anul trecut din Olanda),DAR NICI PLICURI CU CARLIGE pe care sa le poti lega...iar altii nu au avut nici macar de dat de imprumut!!!!
24.INSUFICIENTE PENTRU PRETENTIILE LOR...mai mult unii nu aveau decat 4 in total si cu ceva linii incalcite pe ele si plute cu antenuta rupta sau altele pline de matasea broastei, pe la inelus :lol:
25.Nu era cazul
26.Unii nu aveau foarfeca de taiat rame...asa ca personal le-am taiat cu dintii(bagam gura in cutie si muscam din ele pana se tocau) :lol: :lol: :lol:
Daca la Radu i s-au terminat numerele...sau logic,nu mai ramasese nimic de zis(de bun simt)care sa fie necesar sa-l mentioneze....ei bine eu mai am un nr....nr. 27 deci
27.UNII CONCURENTI SI-AU UITAT MATCH-URILE ACASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daca unii dintre competitori nu se regasesc printre cele scrise de mine...le dau dreptate sa fie asa...dar nu am stiut cum sa fac mai bine...evitand sa dau nume ;) ;) ;) :lol: :lol: :lol:

Din nou ma grabesc , si nu pot sa nu ii dau o replica lui Tica...o sa simplific putin punctele enumerate ca oricum sunt de kkt:
02.Larvele aduse chiar de tine s-au tinut in lada frigorifica a lui Dragos....memorie scurta...se rezolva cu lecitina...Tudose Alina te poate ajuta
05.Nu vad necesar din moment ce mai ai doua maini...doar facultativ
09.Se poate inlocui cu decolle fuii de cxare ai zis chiar tu ca era suficient;
12.Ca sa castigi o mansa ii suficienta o singura cupa;
14.Cred ca pentru a face o mansa reusita ai nevoie doar de liniile care sunt pe kituri;
16.Daca nu le-ai vazut, nu vb.Doar doi concurenti aveau cat pentru toata echipa.
17.IDEM16.
20.Daca plangeai iti dadeam dublurile mele.....nu vb. la plural;
23.Tu nu ai stiut ca vi sa cancurezi?
24.Despre vplute nu cred ca are rost sa discutam.Diferenta dintre cei pe care ii critici si tine,ii ca tu citesti din reviste ce vrea sa iti spuna unul si altul si astialalti pescuiesc.
25.Am ajuns la un punct mort...tu ai fost cu noi in SPANIA?...sau ce ai scris mai sus este un pamflet?....cred ca tre sa inchei aici,dar nu inainte sa amintesc de punctul:
27.POI A STIUT CA TU NU STII SA PESCUIESTI LA MATCH :lol: :lol: :lol:

P.S. Din echipa , la ce ai enumerat tu, se regaseste doar o singura persoana....si aia ii prea mare pescar sa simta lipsurile astea.Diferenta dintre tine si el o gasesti pe saitul oficial al CIPS-FIPS unde pozele lui sunt langa ale lui Walter Tamas si sunt ca si ale unui pescar simplu,fara prea multe kituri si fara suporti si enspe mii de cutiute,carlige si plute...el, acolo fiind langa Trabuco a castigat sectorul ... iar tu...tu ai iesit pe ultimul loc :twisted: :twisted: :twisted: ....deci Tica draga ,las-o moarta si mai dute si mai cumpara neste reviste ca imi plac pozele :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 19:03 
Neconectat

Bine mah Gibo,hai ca-mi iau catrafusele si ma mut pe, CM-Spania :lol: :lol: :lol: nu de alta ,dar se pare ca interferez cu incercarea lor de a-si ..."omologa" esecul!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

P.S Rog un moderator sa-mi mute postarea :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 19:09 
Neconectat
Moderator global

Da' sa ti-o muti singur , na !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 20:43 
Neconectat

buna seara tuturor! nu am mai intrat de ceva vreme pe forum. am spicuit cateva amanunte, detalii si discutii pe marginea rezultatului obtinut de echipa romaniei. ceea ce deduc eu, fara a fi tendentios sau rautacios, imi exprim doar o opinie: nu stim sa fim uniti. este o mare defavoare in detrimentul nostru! nu stim si nu avem notiunea disciplina intr-un grup. lasam totul pe ultima suta de metri. iar cea mai mare greseala a noastra, a tuturor, dar mai cu seama a organizatorilor de concursuri, este ca ne duelam pe carpodroame!!! cand spuneam, prin primavara, ca pescuitul pe ape artificial create e ca si cum ai .ute la curve am fost banat. deznodamantul anticipat de mine: la anul batalia in openuri se va da tot cu duduloii de la vadu", horgesti sau sacel iar dupa un eventual concurs la care va fi participat si ROMANIA vom relua plansetele si imarbatarile pentru viitor! iar ulterior, tipic romanesc, vom face din inmormantare, nunta!
toate cele bune!

Sus

MesajScris: 03 Aug 2010, 20:54 
Neconectat

zsolt scrie:
Lasati copii,buba e in alta parte,si la seniori,senioare si la copii!Plingem ca nu avem pe nimeni in spate,dar va dau in scris putem sa avem cate 10 oameni la fiecare concurent si tot pe locul asta iesim!

Lasati pistele nici acolo nu-s problemele,povestile ca nu suntem echipa nici ala nu merge,cautati in alta parte nereusita!

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 224 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 23  Următorul

Ora este UTC [ DST ]