Pescuit Stationar

Acum este 01 Noi 2024, 17:33

Ora este UTC [ DST ]

Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 192 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Următorul
Autor Mesaj
 Subiectul mesajului: Re: CUPA TUBERTINI - ed.I-a pe SACEL 4
MesajScris: 01 Aug 2010, 14:53 
Neconectat

FELICITARI TIBI NICI NU STII CAT MA BUCUR CA AI CASTIGAT DUPA INTELEGEREA FACUTA ;)
BRAVO BOULE
FELICITARI NENEA EUGEN,UITE CA MAI DI CATE O PALMA CELOR CE NU AU INCREDERE IN TINE ;) LA FINALA POTI SA TE LINISTESTI :lol:

Sus

MesajScris: 01 Aug 2010, 14:57 
Neconectat
Moderator global

Felicitari celor de pe podium :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Sus

MesajScris: 01 Aug 2010, 18:37 
Neconectat

multumesc pt.felicitari (prieteni stiu de ce),organizare ok,premi super"Bravo tubertini(marco)"

reteta castigatoare(pt.mine) 2kg tubo crap concurs+1kg special concurs+1kg ttx ,totul marca Benzar,reteta mi-a fost soptita de Cozmin Brola caruia ii multumesc.Mersi la Benzar pt.sfaturi , la Tibi Rancu pt.larve si la Vera pt.viermi.

SA ...... SANATOSI.

Sus

MesajScris: 01 Aug 2010, 18:51 
Neconectat

Un clasament se poate :?: d-nu GULIE aş vrea să văd care mai rîde mai cu poftă, :lol: :lol:
săptămâna trecută aţi râs de noi acum roata se întoarce :P :P
Felicitări concurenţilor

Sus

MesajScris: 01 Aug 2010, 19:10 
Neconectat

stelica scrie:
Un clasament se poate :?: d-nu GULIE aş vrea să văd care mai rîde mai cu poftă, :lol: :lol:
săptămâna trecută aţi râs de noi acum roata se întoarce :P :P
Felicitări concurenţilor

de pe locu 15 rad de ma doare burta ma stelica :oops: :oops: amandoua mansele am tras in cel mai slb sector :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:sectoru c

Sus

MesajScris: 02 Aug 2010, 07:27 
Neconectat
Moderator global

Alex Lupu scrie:
....,reteta mi-a fost soptita de Cozmin Brola caruia ii multumesc.Mersi la Benzar pt.sfaturi , la Tibi Rancu pt.larve si la Vera pt.viermi.....

SA ...... SANATOSI.

Bravo , Lupu , dar tu cu ce ai contribuit acolo??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cu bratele vanjoase si stinta ta nemasurata??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Daca nici rama n-ai avut... :lol: :lol: :lol:
Hai sa traim !!! ;)

Sus

MesajScris: 02 Aug 2010, 10:33 
Neconectat

Deci....am 5 min. libere si as vrea sa atrag atentia asupra unui detaliu care vizeaza organizarea acestui concurs...la o taxa de 180 ron premiile au fost extraordinare(valoare si calitate)...deci se poate...tin sa ii felicit pe reprezentanti Tubertini din Romania pe aceasta cale si le doresc succes in viitor...a fost un concurs in care firma organizatoare a urmarit doar sa isi promoveze produsele nu sa aibe si un castig financiar in urma acestuia.
Pe alta parte,as vrea ca proprietarul apei sa reuseasca sa finalizeze ce si-a propus si sa duca pista la un standar ridicat pentru competitie.
Si la finalul postari as vrea sa dau cateva detalii tehnice:
-am folosit rubesiana de 15 .3m
-plutele au fost de max.4x18 cu fir de 16mm si struna de 12mm,carlige de 16 si 14
-nada: 2kg.BENZAR Turbo Crap Concurs,1kg.Carp Fine Monture si 1/2kg. TTX iar ca momeala am avut larve si viermi.
Cam asta a fost...le doresc Fir Intins fetelor care au finala saptamana aceasta acolo....ca sigur le trebuie :twisted: :twisted: :twisted:

Sus

MesajScris: 02 Aug 2010, 16:39 
Neconectat

Salut ,
azi nu mi-a mers netul , acum am ajuns acasa .
Felicitari firmei Tubertini ,Dnei Elena , grazzie Mauro si Sebesten.Baieti de baieti la Hunedoara in frunte cu Costica Europeanul si Gulie "Macelaio" care au pus la bataie palinca si slana .Multumim si Dlui Michel ptr gazduire , ne-a ascultat pe fiecare si daca va modifica configuratia baltii ne vom vedea cit de curind , altfel nu va mai aduc azma .. :lol: :lol: :lol:
Despre pescuit , a fost dificil ptr ca am pescuit cu rbs la 14 si 16 m , pe balta am aflat ca este open . In mansa a doua a fost vint si valuri si era greu de pescuit cu rbs , am dus 2 cupe la rind si mi sau blocat muschii de la mina (care muschi ? :shock: ) , pe linga asta Tibi s-a hotarit sa mai puna un tronson si a iesit in fata mea si mi-a tras-o :oops: , dar perfect regulamentar ptr ca era open :) :D .Nada si lini la fel ca Tibi , cu mici diferente .
Felicitari firmei Tubertini ,premii consistente ,mese bogate ,prezentare de produse , felicitari .

Sus

MesajScris: 02 Aug 2010, 17:51 
Neconectat

Cu riscul de a dezvolta iar suparari ... singurul care merita felicitat este Lupu, care sigur nu a pescuit cu rubesiana de 14,5 sau 16m si a terminat fantastic intre cei 2 campioni!
In rest, sunt convins ca la anul altfel va arata pista, datorita daruirii proprietarilor acesteia.
Fir Intins!

Sus

MesajScris: 02 Aug 2010, 18:20 
Neconectat

Tibi...si uite cum ti-ai scos banii dati, pe extensia la 16m...+ reclama propie(deh,ai mai castigat un concurs, care se adauga la palmaresul tau)..la fel si Eugen...a mai recuperat 1/3 din pretul extensie :lol: :lol: ...acum sigur nu va mai pare rau!!!!...dar totul are si un "revers al medaliei"...daca va obisnuiti la 16m ...o sa va pierdeti mana la 13m :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Sus

Afişează mesajele de la anteriorul:  Sortează după  
Scrie un subiect nou Răspunde la subiect  [ 192 mesaje ]  Du-te la pagina Anterior  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Următorul

Ora este UTC [ DST ]